SUDAR TITANA! Putin UDARIO na Trampa! Ovo se tiče CELE PLANETE

Važna odluka je u pitanju!

Donald Tramp i Vladimir Putin
Donald Tramp i Vladimir Putin, Foto: EPA

Lideri Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, ušli su u uži izbor za zvanje "čoveka godine 2018" američkog časopisa "Tajm".

 

Prošle godine je časopis "Tajm" nazvao za "čoveka godine" žene koje su prekinule ćutanje (Silence Breakers) koje su bile prve koje su govorile o seksualnom uznemiravanju.

Ove godine su među glavnim kandidatima za ovu titulu Vladimir Putin, koji je 2007. već bio "čovek godine" i Donald Tramp, koji je takođe dobio ovu počasnu titulu nakon pobede na izborima 2016. godine.

Vladimir Putin, mjegov čovek trebao da kupi nekretnine
Vladimir Putin, mjegov čovek trebao da kupi nekretnine , Foto: AP,Sergei Karpukhin

 

Sve ukupno je u užem izboru deset pretendenata za "čoveka godine". Među njima je američki specijalni tužilac Robert Miler, koji istražuje pretpostavku o "dosluhu" Trampa sa Rusijom na predsedničkim izborima, saudijski novinar Džamal Hašogi, čije ubistvo je "razbesnelo Kongres" i supruga britanskog princa Harija i američka glumica Megan Markl.

"Čovek godine" prema časopisu "Tajm" bira se svake godine, počevši od 1927. godine. Do pedesetih godina, njegovi laureati bili su konkretne ličnosti, ali su kasnije ovu titulu mogli da nose i apstraktni likovi.

 

Od državljana Rusije i SSSR „čovek godine“ bili su Josif Staljin (dva puta), Nikita Hruščov, Mihail Gorbačov, Jurij Andropov i Vladimir Putin.

Pratite nas na FejsbukuInstagramu

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi