"TO JE JEDINI ISPRAVAN PUT" Putin upozorio Amerikance: Nećemo dozvoliti da destabilizujete postojeću situaciju! Podrivate temelje mira!

Ruski predsednik je ukazao i da je jedan od najvažnijih prioriteta ŠOS-a borba protiv terorizma

 

Vladimir Putin
Vladimir Putin, Foto: EPA/Aleksey Nikolskyi/Sputnik/Kr

Istupanje SAD iz nuklearnog sporazuma sa Iranom ne samo da destabilizuje situaciju u regionu, već može da se odrazi i na celokupan režim neširenja nuklearnog oružja, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

NATO U PANICI! Stvara se savez zbog kog će svi biti u pripravnosti! Makron obavlja odlučujući razgovor sa Putinom!

On je na samitu koji se trenutno održava u Biškeku rekao da će Rusija kao predsedavajuća Šangajskom organizacijom za saradnju (ŠOS) nastojati da od svih preostalih učesnica tog sporazuma dobije uverenje da će se on poštovati.

„Smatramo da je to jedini logičan i ispravan put rešavanja ovog problema“, istakao je Putin.

Ruski predsednik je ukazao i da je jedan od najvažnijih prioriteta ŠOS-a borba protiv terorizma, u smislu blokiranja finansiranja terorističkih organizacija putem trgovine narkoticima.

S tim u vezi, istakao je, Rusija se zalaže za tesnu saradnju sa svim zemljama kako bi se presekli svi pokušaji ekstremističke propagante.

AMERIČKA OSVETA Napadnuta turska vojska, Putin podigao SUHOJE, u toku je ŽESTOK odgovor Rusije!

Putin se osvrnuo i na pitanje Avganistana rekavši da je toj zemlji neophodna pomoć kako bi se uspostavio mir. Naveo je i da Rusija podržava plan proširenja saradnje ŠOS-a sa Avganistanom u oblasti bezbednosti, ekonomske i humanitarne saradnje.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi