SAOPŠTENJE NA NAJVIŠEM NIVOU Putinov čovek progovorio o nuklearnom ratu, pa otišao na sastanak sa Amerikancem!

Rusija i Sjedinjene Američke Države trebalo bi da usvoje saopštenje na najvišem nivou da je nuklearni rat neprihvatljiv, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

rat, Putin, ruska vojska
Foto: Shutterstock

* Lavrov na sastanku sa Ernestom Monizom, izvršnim direktorom Inicijative za nuklearnu pretnju i bivšim američkim ministrom energetike

* Istakao da je poruka o neprihvatljivosti nuklearnog rata veoma važna

Pročitajte još

* Moniz je sa svoje strane naglasio da bi takva rusko-američka izjava na najvišem nivou bila ključna za međunarodnu zajednicu

Otvarajući sastanak sa Ernestom Monizom, izvršnim direktorom Inicijative za nuklearnu pretnju i bivšim američkim ministrom energetike, Lavrov je napomenuo da novo radno mesto američkog političara nije manje važno od njegovog prethodnog posla, preneo je TASS.

Lavrov je pohvalio članak koji je Moniz napisao zajedno sa bivšim senatorom SAD Semom Nanom, rekavši da je poruka o neprihvatljivosti nuklearnog rata veoma važna.

Sergej Lavrov
Foto: Tanjug

Ruski diplomata, takođe je opisao situaciju oko Zajedničkog sveobuhvatnog plana akcije (JCPOA) o iranskom nuklearnom programu kao veoma napetu.

ASAD JE ODLUČIO Sa generalima je raširio mapu Sirije, prstom uperio u jednu tačku i rekao: Ovo će biti naše! (MAPA)

"NATO UMIRE, EVROPA JE NA RUBU PONORA" Makron izrekao jezive stvari, ne želi da gleda više Amerikance! Poslao je dramatičnu poruku Evropljanima!

"Treba da znate da smo ponudili američkim kolegama da ponove ono što smo radili u nekoliko navrata - da izdaju saopštenje na najvišem nivou da ne može biti pobede u nuklearnom ratu i samim tim da je on neprihvatljiv", rekao je Lavrov.

Predviđene kazne od 10.000 do 3 miliona dinara

Zakonom o poštanskim uslugama koji stupa na snagu sutra stvaraju se uslovi za veći stepen zaštite korisnika poštanskih usluga, veća odgovornost i veći broj poštanskih operatora i pošiljaoca, nove usluge, liberalizacija tržišta, što će omogućiti jednostavnije i pristupačnije servise za građane.

Moniz je sa svoje strane naglasio da bi takva rusko-američka izjava na najvišem nivou bila ključna za međunarodnu zajednicu.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi