DRHTAĆE CEO SVET Sutra je Trampov veliki dan - zablistaće u punom sjaju, jer kreće surova UBITAČNA MAŠINERIJA! (VIDEO)

Predsednik SAD Donald Tramp raspoređuje tenkove, bombardere i drugu ratnu mašineriju za proslavu Dana nezavisnosti - 4. jula, koja tradicionalno iskazuje njenu vojnu moć.

Američki stelt lovac F-35
Američki stelt lovac F-35, Foto: Profimedia

Pentagon pokušava da organizuje prelete B-2 stelt bombardera i drugih vojnih aviona iznad Nacionalnog mola, parka u kome se okuplju građani u Vašingtonu, preneo je AP.

OBELODANJENJA NAJVEĆA TAJNA OPERACIJA IZRAELA U POSLEDNJIH 70 GODINA Mosad iz Teherana 2018. UKRAO tajni plan o proizvodnji IRANSKE atomske bombe!

Na paradi će učestvovati borbeni avioni F-35 i F-18, akrobatski tim "Plavi anđeli", helikopteri vojske i obalske straže i Marin V-22 Ospreis.

Dva borbena vozila "Bredli" viđena su danas u blizini Linkolnovog memorijalnog centra, gde će Tramp održati govor o proslavi Dana nezavisnosti.

Mali broj borbenih tenkova "Abrams" od 60 tona poslat je u Vašington železnicom da bi bili postavljeni u blizini Nacionalnog Mola, iako je vlada Distrikta Kolumbija uzvratila verbalnom salvom.

NEĆEMO SOROŠEVOG ČOVEKA Novi incidenti u Briselu, poslanici nisu hteli da ustanu na "Odu radosti"! Skandal u Evropskom parlamentu!

"Tanks, but no tanks" (Tenkovi, ali ne tenkovi), napisali su oni na Tviter nalogu, što se može protumačiti i kao igra reči, jer se kod izgovaranja, reč "tanks" može tumačiti i kao "hvala", pa bi poruka mogla da glasi i "Hvala, ali ne tenkovi".

Podsećaju da je i Pentagon prošle godine saopštio da čelicne gusenice mogu oštetiti gradske puteve. Iznad Nacionalnog Mola pojaviće se i predsednikov avion Er fors van i Marin van helikopter.

ZAPADNE SILE VERUJU DA SE POKREĆE NUKLEARNO NAORUŽANJE Tramp se pomirio sa Kimom, obezbedio zaleđinu, a sada postoji samo JEDAN CILJ!

Tramp, koji je objavio događaj kao "Pozdrav Americi", naveo je u utorak da su vojni lideri "oduševljeni" da učestvuju.

Vojni zvaničnici, međutim, ne mogu zvanično da kažu ni da li načelnik Generalštaba američkih oružanih snaga Džozef Danford planira da prisustvuje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi