VREME ĆE NAS BUKVALNO UBITI! U jednom delu planete vlada KLIMATSKA KRIZA, tu ljudi umiru od gladi! Srbiji se sprema sličan scenario!

Grupa novinara britanskog Gardijana bila je u poseti zemlji koja se trenutno suočava sa ekstremnim sušama. Pomenuta katastrofa se trenutno događa u Gvatemali.

Suša
Suša, Foto: S. Bečejić

 

Suše su im sve ubile i primorani su na migracije. 

Stanovnicima sušom pogođenih područja su dve opcije na raspolaganju: Ostati i umreti od gladi ili se upustiti u rizičnu avanturu do Amerike.

URAGAN RAZORIO JEDAN DEO SRBIJE! Milenko je bio u njegovom epicentru i sve zabeležio kamerom! "Imali smo 15 sekundi za beg"! (VIDEO)

Što se tiče Srbije, nestanak bukovih šuma, prepolovljeni poljoprivredni prinosi, češće epidemije tropskih bolesti... klimatski je scenario koji očekuje Srbiju do kraja 21.veka, predviđaju stručnjaci za meteorologiju. 

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ Nezapamćeno nevreme hrli ka ovom delu Srbije! Nebo se otvorilo, spremite se za najgore!

Prosečna temperatura krajem veka u Srbiji, prema prognozama klimatskih promena, mogla bi da bude i za četiri stepena viša nego što je sada i sa više sušnih dana što će znatno uticati na poljoprivedu.

Prema projekciji za narednih 50 do 100 godina moguće su promene i u uzgajanju određenih poljoprivrednih kultura, izumiranje pojedinih vrsta, kao i uticaj na zdravlje ljudi...

 BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi