OVAJ ČOVEK VIŠE NE ZNA ŠTA JE SRAMOTA "Ubili su moju mamu i šestoro braće"! TRAMP: "Gde su oni sad?" Nadia: "Oni su u masovnoj grobnici"!

Nova blamaža američkog predsednika

Nadia Muradov, jazidi, silovanje
Nadia Muradov, jazidi, silovanje, Foto: printscren youtube

* Nadia Muradov dobotinica Nobelove nagrade za svedočanstvo o zločinima Islamske države

* Džihadisti joj ubili majku i šestoro braće

* Molila Trampa da utiče na vlasti u Iraku i Kurdistanu da se Jazidi vrate svojim kućama

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp poznat je kao kralj gafova, ali njegov nastup u razgovoru sa ovogodišnjom dobitnicom Nobelove nagrade Nadije Murad koja je preklom iz naroda Jazida, koju su silovali i kao roblje držali pripadnici Islamske države, pre nego što je uspela da pobegne je glavna tema američkih medija.

Naime, tokom jednog prijema u Beloj kući veće delegacije priliku da se obrati Trampu dobila je i Nadija, koja je skoro plačućim glasom molima Trampa, koji je sedeo za stolom da učini nešto da Iračka i Kurdska vlast koje se međusobno sukobljavaju prestanu rat i omoguće Jazdimia da se vrate svojim kućama.

 

Dok je Nadija govorila ispričala je da je njena porodica bila direktna žrtva Islamske države kao i da su džihadisti ubili njenu mamu i šestoricu braće.

Tramp je u jednom trenutku upitao Nadiju, gde se sad nalaze oni. Nadija je rekal u masovnoj grobnici u Sinđar, na šta je Tramp hladnokrvno odgovorio da zna gde je to. Ona je takođe apelovala da 95.000 jazida sad trenutno živi u Nemačkoj. 

 

Tramp je u jednom trenutku prekinuo Nadiju i upitao je da je zadivljujuće to što je dobila Nobelovu nagradu i zašto je baš ona dobila? Nadija je odgovorila zbog nejne borbe da se čuje gals žena iz naroda jazida koje su silovane i ubijane i koje i dalje žive kao roblje u rkama džihadista. Ona je dodala da većina žena pa i ona sama je prvi put napustila Irak. U tom trenutku tramp je cinično upitao: " Znači pobegli ste". Nadija je dogovorila: " Da jesmo"..

Kako je to izgledalo pogledajte u video prilogu: 

 

NEKI ČOBANI, BUDALE! Tramp izvređao britanskog ambasadora - Neviđeni diplomatski SKANDAL potresa Vašington!

NIJE VAM TO DOBRO! Tramp ZAGRMEO i najavio da će tek da im napravi PAKAO!

TRAMP IZDAO KONAČNO NAREĐENJE! Tenkovi razvalili asfalt ispred Bele kuće, borbeni avioni se grupišu, za nekoliko sati SVE POČINJE! (VIDEO)

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi