RADILI "ONO" U KOLIMA Udata profesorka (26) imala s*ks sa tinejdžerima (16 i 17): Kad vidite kolika joj kazna preti, ŠOKIRAĆETE SE!

Udata profesorka (26) u srednjoj školi, može da se suoči sa zatvorskom kaznom od 90 godina, nakon što je optužena da je imala seksualne odnose sa dva učenika, jednim od 16 i jednim od 17 godina.

Ketrin Hjutaling
Ketrin Hjutaling, Foto: Youtube printscreen

Ketrin Hjutaling (26) otpuštena iz srednje škole Ročester u Mičeigenu, u utorak.

Bivša profesorka navodno je imala seksualne odnose sa dva učenika, 16 i 17 godina.

Tužioci kažu da se incident desio između 1. novembra 31. decembra, gde se najmanje jedan dogodio u kolima, a drugi u kući jednog od učenika, a navodno je uključivalo alkohol i droge.

Ketrin Hjutaling, bivša profesorka u Ročesterskoj srednjoj školi, optužena je da je sprovela šest seksualnih kriminalnih radnji trećeg stepena.

Na njenom ročenju u petak izjasnila se da nije kriva. Ukoliko bude osuđena, čeka je 15 godina zatvora za svaku od optužbi.

Udata profesorka iz Mičigena otpuštena je i optužena da je imala seksualne odnose sa dva učenika tinejdžera.

Zna se da se sa jednim od njih sastala se u kući, a žrtva i ona su tada koristili drogu i alkohol.

Tužioci su rekli da su se navodni događaji dešavali van školske nastave i van školskog vlasništva.

Portparol Ročesterske opštinske škole izjavio je da je Hjutaling bila zaposlena od 27. avgusta do utorka, kada je otpuštena, uz unutrašnju istragu koju je sprovodio školski okrug.

Jedan od tinejdžera žrtava bio je učenik koji je pohađao njene časove, kako su naveli tužioci.

Ostalo je nejasno ko je dojavio školskom okrugu o kriminalnim radnjama koje su dovele do istrage.

U toku je trenutno kriminalna istraga.

Škola
Škola, Foto: Youtube printscreen

Istog dana kada je Hjutaling otpuštena, školski okrug je poslao pismo roditeljima koje je otkrilo par detalja a u njemu je stajalo da se odigrao "nedoličan odnos profesora Ročesterske srednje škole prema studentima, nakon školskih časova."

Tokom njenog ispitivanja u petak izjasnila se da nije kriva ni po jednoj od šest optužbi.

Sudija Lisa L Asadorian dala joj je mogućnost od 200 000 dolara kaucije i naredila joj da ne sme da kontaktira nikoga od uključenih u slučaj kao i da ne sme da kroči na vlasništvo Ročesterske srednje škole. Ukoliko bude osuđena može da se suoči sa, do čak, 15 godina zatvora, po svakoj optužbi.

Upravnik Ročesterske zajednice škola, dr Robert Šaner je preko portparola dao javno saopštenje koje je poslato roditeljima.

Pročitajte u potpunosti saopštenje Roberta Šanera:

Drage porodice Ročesterske srednje škole,

Obavešteni smo o navodnom incidentu koji je uključio nedolične odnose koji su sprovedeni od strane profesora Ročesterske srednje škole sa učenicima, a posle nastave.

Istraga sa lokalnim snagama vlasti se nastavlja. Kao što sam siguran da ste svesni, kada je u toku istraga ne možemo javno da objavimo detalje koji bi mogli da imaju negativan uticaj na istragu. Zaštita naše dece ostaje prioritet.

Zajednica ročesterskih škola je obavezana da omogući sigurno i pozitivno okruženje za svakog učenika. Od osoblja okruga se zahteva da zadovolji najviše standarde ličnog integritera i profesionalizma. Protiv zaposlenih čije ponašanje padne ispod granice očekivanja biće pokrenut disciplinski postupak.

Svi članovi naše školske zajednice će omogućiti okruženje u kojem su sigurni, vrednovani i poštovani. Cenimo vašu podršku da ohrabrite svoje sinove i ćerke da pričaju sa odraslima kojima veruju ukoliko vide, čuju ili iskuse nešto što im se učini da nije u redu.

Iskreno vaš,

Dr Robert Šaner,

Upravnik

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi