ĐOKA VLAH RAZOTKRIO JANKA VESELINOVIĆA Znam da te pali da budeš Marinika Tepić, ali ništa od toga, više sreće drugi put!

Pljuštale optužbe

Predsedavajući Saveza za Srbiju i saradnik Vuka Jeremića i Dragana Đilasa Janko Veselinović u večnom traženju neprijatelja ovaj put obrušio se na Tviteru na narodnog poslanika Đorđa Vukadinovića jer ne bojkotuje zasedanja Narodne skupštine.

Janko Veselinović, tvit
Janko Veselinović, tvit, Foto: Printscreen Twitter

 

Žustra polemika počela je Veselinovićevim tvitom:

"Zašto Đorđe Vukadinović govori o povratku opozicije u parlament. On je jedan od retkih iz opozicije koji ne bojkotuje parlament i zašto bi igrao ulogu Maje Gojković i zvao opoziciju u parlament. Jasno je da nije ispunjen ni jedan zahtev opozicije i da bojkot ostaje na snazi".

 

Polemika Vukadinović-Veselinović
Polemika Vukadinović-Veselinović, Foto: Printscreen Twitter

 

Posle ovog Tvita usledila je polemika Đorđa Vukadinovića, poslanika u Skupštini i Veselinovića, koji većinu vremena provodi na Tviteru. 

Polemika Vukadinović-Veselinović
Polemika Vukadinović-Veselinović, Foto: Printscreen Twitter

Đorđe Vukadinović mu je napisao:

"Uh. Bog i Tviter su mi svedoci koliko sam se trudio da ne dolivam ulje na vatru i ne naškodim opozicionoj stvari. Ali ok. Elem ja bih verovatno mogao da budem Maja Gojković, kad bih hteo. Ali neću. Međutim, mučeni Janko Veselinović bi silno želeo da bude Marinka Tepić-ali ne može."

Polemici se pridružio i Damir Handanović, koji je izneo svoje zapažanje:

"Ako ćemo iskreno, Jankić Veselinović i liči na Tepićku, fali perikica i još malo da se došminka".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi