LOŠA PREDVIĐANJA ZA FOLKERA! Darko se tek oporavio od nesreće i dobio sina, a ovaj PAKAO mu TEK SLEDI! Ostaje bez verenice Marine?!

Folker će se vratiti starom stilu života i neće iskoristiti drugu šansu

Darko Lazić
Foto: Screenshoot Youtube

Pevač Darko Lazić pre više od devet meseci imao je tešku saobraćajnu nesreću i jedva je preživeo. Kada je jedva izvukao živu glavu, Darko je javno obećao da će se smiriti i da će prestati da konzumira alkohol. Međutim, astrolog Dušan Veličković tvrdi suprotno.

Iako je Lazić pre dva dana dobio sina sa svojom izabranicom Marinom Gagić, astrolog otkriva da ni rođenje deteta neće smiriti folkera.

"Kada se pojavio na sceni, Darko je bio čudo od deteta. Takav talenat i emociju koju on ima malo ko od mlađih pevača poseduje. Međutim, pošto je Lazić u estradni svet ušao veoma rano, svetla i čari velikoga grada su ga apsolutno zavele. Dečkić iz Brestača nije umeo da se nosi sa slavom i popularnošću koja ga je stigla i to ga je skupo koštalo. Naime, on je prvo ostao bez žene Ane Sević, a onda je zamalo izgubio i život. Iako se kleo da će okrenuti novi list, to nije u njegovoj krvi. Darko nije dovoljno jak i snažan da se odupre porocima", tvrdi Veličković za VIP i dodaje:

Darko Lazić, Marina Gagić
Foto: Printscreen Instagram

"Darko je veoma popularan i na početku karijere su ga hranili aplauzi publike, dizali su mu adrenalin, ali kada je to prestalo da ga radi, on se okrenuo pravim drogama. Da bi izneo emociju koju ima u glasu i da bi opevao tugu, on se drogira i pije. Nažalost, on neće umeti da ceni drugu šansu koja mu je pružena i ponovo će se vratiti životu kakav mu je bio pre nesreće. Čak ni ljubav koju oseća prema Marini neće biti dovoljno jaka da ga zadrži da ostane stabilan. Iako mu Gagićeva veoma odgovora kao osoba i voli je, on neće moći da joj ostane veran", kaže Veličković i dodaje:

"Nisu više bitne devojke sa kojima će je on prevariti nego činjenica da neće biti odan ni porodici. Vratiće se kafani i tako će živeti svoj život. Svi umetnici, ne samo pevači, žive od boginje Venere, od lepote, pa tako i folker. On je u duši ostao dete, kome treba avantura i nešto što će da ga diže. Takođe, njemu su potrebne muza i inspiracija kojoj će praviti pesme i kojoj će ih pevati, a to neće biti samo Marina", otkriva astrolog, koji smatra da bi Lazić jedino mogao da ostane normalan ako bi se povukao iz Srbije i smirio se uz suprugu i sina Alekseja.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi