RAŽNATOVIĆEVA U ŠOKU! Albanci zabranili Ceci da uđe na Kosovo: A onda se na Jarinju desio veliki obrt!

Pružila podršku srpskom narodu.

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Svetlana Ceca Ražnatović održala je koncert pred hiljadama ljudi u Severnoj Mitrovici, koje ni kiša nije sprečila da dođu na Ploču i tokom jednoipočasovnog nastupa pevaju uglas sa pevačicom. 

Sve je prošlo i bolje nego što se nadala, međutim jedno ju je zasigurno iznenadilo. Naime, na prelazu Jarinje provela je oko 15 minuta.

Od pevačice je, kako se navodi, zatraženo da se parkira sa strane da bi carinici uradili kontrolu, a pre nego što su propustili vozilo službenici albanske nacionalnosti zamolili su da se slikaju sa pevačicom.

Na kraju koncerta, Ceca je pozdravila sve tradicionalnom porukom "Samo sloga Srbina spasava", te dala obećanje da će se vratiti.

Svetlana Ražnatović Ceca
Svetlana Ražnatović Ceca, Foto: Instagram printscreen

 

"Želim da mi ovo nije, a naravno neće ni biti poslednji put da gostujem kod vas. Sjajni ste domaćini. Deo sam ovog naroda, pripadam ovde, osetila sam preveliku ljubav danas i tu sreću i radost na licima. Zadovoljstvo je moje, malo mi je utrnula vilica od zime, ali to nas nije sprečilo da imamo fantastičan koncert i sjajnu atmosferu, ushićena sam. Hvala svima što ste bili danas na mom koncertu, mediji su mi mnogo pomogli jer smo preko noći odlučili da ja budem gost u Mitrovici, opet bez vas ništa ne bi bilo kako jeste i nadam se da ćete i dalje biti ogromna podrška svim ovim napaćenim ljudima", rekla je tada okupljenim ona.

 

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: propusnica
  10/12/2018 - 11:27
  Aaa, a zato su njoj toliko beli zubi, nekog zadovoljila na prelazu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi