MUŠKARCI SU LUDELI ZA NJOM Bila je Mis Jugoslavije, učestvovala je u "Velikom bratu", a onda je preterala sa plastičnim operacijama i nestala (FOTO)

Bivša Mis Jugoslavije Tijana Stajšić osvojila je šesto mesto na izboru za Mis sveta 2001. godine.

Tijana Stajšić
Tijana Stajšić, Foto: printscreen

Tijana Stajšić pre nekoliko godina privlačila je pažnju domaće javnosti. Te davne 2001. godine ona je bila najlepša u tadašnjoj Jugoslaviji i predstavljala nas je na izboru za Mis sveta. Nakon toga dugo je nije bila, ali je onda ušla u jedan rijaliti program, da bi potom jednostavno nestala iz javnog života.

Čini se da je njena lepota danas na vrhuncu, te da bi i danas mogla da se takmiči na izborima za lepotice i uz mnogo mlađe koleginice.

Pored lepote, Tijana je uspešna i na drugim poljima. Bila je prvakinja Jugoslavije u karateu, a izgradila je i uspešnu manekensku karijeru u Dubajiu i Turkoj.

Tijana Stajšić
Tijana Stajšić, Foto: printscreen

Slikala se za mnoge muške časopise, a pripadnici jačeg pola uzdisali su za atraktivnom crnokosom lepoticom.

Tijana je posvećena vežbanju i često objavljuje slike iz teretane pa je figuru dovela do savršenstva. Međutim, prema njenim fotografijama na Instagram profilu čini se da je Tijana u prethodnom vremenskom periodu posećivala plastičnog hirurga.

Tijana Stajšić
Tijana Stajšić, Foto: alo.rs

Pre deset godina Tijana je učestvovala i u u rijalitiju „Veliki brat VIP all stars“ gde je pobrala simpatije, pogotovo muškog dela ukućana.

Da na njenu lepotu retko ko ostaje ravnodušan odavno je jasno pa je tako jedno vreme njen ljubavni život punio novinske stupce. Spajali su je sa sportistima, biznismenima pa čak i političarima.

Tijana Stajšić
Tijana Stajšić , Foto: Screenshot

Interesantno je da je Tijana u međuvremenu završila školu šminkanja i dobila sertifikat za profesionalno bavljenje ovim poslom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tijana Stajsic (@tijanastajsic) on

S obzirom na to da je svestrana i uspešna u svemu što radi, nema sumnje da će i u ovoj delatnosti postići uspeh. U svakom slučaju, ona je uvek besprekorno našminkana.

Tijana Stajšić
Tijana Stajšić, Foto: Printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi