BEZ DLAKE NA JEZIKU Boban Rajović otkrio sa kakvim neprijatnostima se susreće na društvenim mrežama!

Boban Rajović je odgovarao na pitanja za VIP- ov selfi intervju. Pogledajte šta je rekao o društvenim mrežama, fotografijama, foto šopu…

Boban Rajović
Boban Rajović , Foto: Alo!/Rajko Ristić

Koliko su društvene mreže važne za javne ličnosti ?

- Društvene mreže su veoma važne za javne ličnosti, budući da posreduju između nas i naše publike. Možemo da joj se približimo i ljudi imaju priliku da nas vide u nekom intimnijem okruženju. Osim toga, kada sam ja počeo s muzikom, nismo imali opcije za besplatno reklamiranje i mogućnosti da ono što radimo predstavimo a da ne potrošimo nijedan dinar.

 

Da li si zavisan od njih?

- Daleko od toga da sam zavisan i apsolutno bih mogao bez njih. Nisam ja taj tip da ne mogu bez lajkova i selfija. Društvene mreže imam da bih objavljivao datume nastupa, promovisao pesme i sve što se tiče moje karijere. Ne postoji drugi razlog.

OPROSTIO JOJ BATINE! Ivan Marinković se ženi! Zaprosio Jelenu Ilić, pašće vam vilica kada vidite skupoceni prsten! (FOTO)

Imaš li na društvenim mrežama neprijatna iskustva sa ženama?

- Nemam neprijatna iskustva, bar to i nisu neke stvari s kojima ne mogu da se nosim. Sve javne ličnosti doživljavaju udvaranje žena češće nego da nisu poznati. Retko otvaram te poruke, na vulgarnosti ne odgovaram i onda nema problema. Svakom normalnom muškarcu prija da bude poželjan za suprotni pol, ali ta muvanja i dopisivanja na Instagramu mi nisu zanimljiva ni bliska.

ZA SAMO JEDAN MINUT ZARADI 600.000 DINARA Bila je potrčko poznatim facama, a onda je prodala po*nić i postala najpoznatija žena na svetu! (FOTO)

Boban Rajović
Boban Rajović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

POGLEDJATE BONUS VIDEO

Luna Đogani prvi put u javnosti sa silikonima

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi