PORODICA JE UZ NJEGA Bosanac posle operacije mora da napravi VELIKU ŽIVOTNU PROMENU!

Oporavlja se, najbliži ga bodre!

Dragan Stojković Bosanac
Dragan Stojković Bosanac, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Poznati kompozitor i član stručnog žirija "Zvezda Granda" Dragan Stojković Bosanac uspešno se oporavlja nakon operacije zaliska na srcu.

Prema preporuci lekara, Bosanac će morati da promeni životne navike.

"Bosanac se dobro oseća nakon operacije, a tome u prilog govori i činjenica da je nastavio da snima muzičko takmičenje "Zvezde Granda". Pošto se još uvek nije potpuno oporavio, supruga je stalno uz njega i brine o njemu, dok su ćerka Džidža i sin Aleksandar zauzeti poslovnim obavzeama. Iako većina pacijenata nakon operacije uglavnom provodi vreme u krevetu, sa Bosancem nije taj slučaj. On dosta šeta, jer su mu lekari preporučili fizičku aktivnost, kao i zdravu ishranu. Bosanac je dobro raspoložen i ponaša sa uobičajeno, kao i da nije bio operisan", navodi izvor blizak članu stručnog žirija u šou-programu "Zvezde Granda".

Dragan Stojković Bosanac
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Podsećamo, Bosanac je pre dve nedelje operisao srce na Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”. Operacija je prošla u najboljem redu, a kompozitor se nakon zahvata dobro osećao. On se na redovnom pregledu u martu požalio da se često zamara, da ne može da potrči, da ima česta gušenja i da ne može da spava na ravnom, nakon čega je operisan. Kako saznajemo, Bosanac će predstojeće praznike provesti kod kuće u krugu porodice.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi