"SUBOTIĆE SAM GAĐAO SAMO K*RCEM, A NE BOMBAMA" Čabarkapa DETALJNO objasnio svaku optužbu Aleksandre Subotić i njene porodice! Evo gde je bio u TIM trenucima!

Odlučio da stane na put svim osudama

Aleksandar Čabarkapa
Foto: Vladimir Marković

Nakon drame u Kauđerici kada je u dvorište porodične kuće Srboljuba Subotića, strica Aleksandre Subotić koja se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga", bačena eksplozivna naprava, o čemu više možete čitati OVDE, Srboljub je otkrio na koga sumnja i šta se tačno dogodilo.

On je otkrio kako je Aleksandar Čabarkapa krivac za sve nemile događaje koji su se dešavali njemu i njegovoj porodici u poslednje vreme.

Srboljub je tom prilikom ispričao da je ovo već treći napad na njegovu kuću za mesec dana, a da je za sve napade kriv upravo Čabarkapa. On je dalje naveo kako je upoznat sa tim da Čabarkapa ima slugu, koji te prljave poslove obavlja za njega, kako on ne bi morao da prlja ruke. Njega je optužio i za napade početkom aprila meseca. Kako je ispričao, Čabarkapa je tada pokušao da mu zapali štalu, o čemu više možete čitati OVDE, a potom još jednom navodno podmetnuo požar, ali ne uspevši ni to, on je kako kaže Srba tada pokušao da zapali traktor koji je u vlasništvu njegovog brata Karađorđa i da mu iseče gume, mada ni u tome nije uspeo. Prošle godine je kako Srba tvrdi pokušao da baci čak dve bombe, ali ni jedna nije eksplodirala.

Srboljub Subotić
Srboljub Subotić, Foto: Printscreen

Nakon svih optužbi oglasio se i Aleksandar Čabarkapa! On je napisao oštru objavu na svom Fejsbuk profilu i na taj način demantovao sve Srboljubove navode.

"Ja se ne oglašavam jer me karcinomsko retardirana porodica Subotić i njihovi problemi ne interesuju. Jadni su svi koji sarađuju sa morbidnom porodicom Subotić, koja ima urođenu anomaliju. Ja sam Subotiće gađao samo kurcem, a ne bombama, trotiljskim metcima i ostalim navodnim radnjama", započeo je Čabarkapa, a onda je redom po stavkama krenuo da objašnjava.

1) O trotilskom metku sam saznao iz novina. U to vreme sam bio u Sarajevu preko graničnog prelaza KOTROMAN gde je evidentiran izlaz i ulaz.

Čabarkapa je ovo naveo kao svoj alibi za poslednji događaj, dok optužbe za paljenje štale i traktora objasnio kao notornu laž.
Za Srboljubove navode da je 2008 godine bacio dve ručne bombe na njegovu kuću takođe je imao objašnjenje.

2) Laž. Za slučaj sam saznao iz novina bio sam sa porodicom na moru sedam dana pre toga i još osam posle toga, evidentiran sam na graničnim prelazima.

Aleksandar Čabarkapa je bio optuživan i da je te iste godine u avgustu brutalno pretukao Aleksandru Subotić.

3) Laž kobiletine. Tužilastvo je odbacilo krivičnu prijavu.

Aleksandar Čabarkapa
Foto: Alo!/ Vladimir Marković

Sledeće što je Čabarkapa obrazložio jeste optužba da je 2017. godine zapalio Karađorđev mercedes.

4) Laž, laž, laž, nalazio sam se tad u okružnom zatvoru u Beogradu.

Aleksandar je zatim obrazložio i optužbe da je iste godine u junu zapalio ranč i farmu Subotića.

5) Laž, laž, laž! Bio sam u zatvoru u Požarevcu 7 paviljon soba 38.

Aleksandar Čabarkapa međutim nije obrazložio i Srboljubovu tezu gde se navodi kako za njega kako je rekao "prljave poslove" obavlja druga osoba. Istina će se svakako saznati posle policijskog postupka koji je, kako Subotić kaže, u toku.

Podsetimo, Aleksandar Čabarkapa i Aleksandra Subotić započeli su svoju romansu kada je zadrugarka imala samo 16 godina, a iz te veze se rodila mala Magdalena Subotić koju Aleksandar nije priznao, a u nekim od poslednjih intervjua je čak izjavio da nije siguran da je devojčica njegova. Buran odnos bivših ljubavnika naročito je bio aktuelan letos kada je Čabarkapa navodno pretukao Aleksandru, o čemu više možete čitati OVDE!

David Dragojević, Aleksandra Subotić
Foto: Printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi