Ceca pukla u Meksiku: Otkrivamo zbog čega su Ražnatovićevoj otkazali koncert

Svetlana Ceca Ražnatović iskreno se radovala nastupu na plaži u Meksiku 4. januara i, kako je više puta isticala, željno ga je iščekivala.

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Od toga, ipak, neće biti ništa, pošto su organizatori bili primorani da otkažu koncert usled slabog interesovanja.

Firma „Grčki koncerti“ obavestila je preksinoć javnost da je verovala da će Cecin koncert u Meksiku biti jedan od najtraženijih događaja 2019. godine, ali da nije bila u pravu“.

 

- Ovo je trebalo da bude naš prvi eksjugoslovenski koncert. Bele peščane plaže Kankuna smatrali smo prekrasnom pozadinom za nezaboravni zimski beg i koncertno mesto! Verovali smo da je datum odabran za koncert idealan u pogledu školskih zimskih odmora i radnih praznika, te nadolazećih i prolazećih Božićnih praznika. Pogrešili smo - stoji u saopštenju ove firme, koja je istovremeno obavestila one koji su kupili karte da će im novac biti vraćen.

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Ceca se još nije oglasila povodom otkazanog koncerta, mada na njenom oficijelnom sajtu i dalje stoji upisan ovaj nastup. S druge strane, sajt posvećen ovom nastupu „cecacancun.com“ odmah je ugašen, dok je na sajtu „showpass.com“ istog trenutka obustavljena prodaja ulaznica.
Šta je razlog slabog interesovanja za Cecin nastup i zbog čega pevačica nije uspela da rasproda koncert, još nije poznato, ali moguće da je cena karata imala nešto s tim. Naime, one su koštale od 99 do 225 dolara, odnosno od 10.000 do više od 20.000 dinara!

Ceca je trebalo da nastupi u elitnom klubu „Mandala“ u Kankunu, a karte za separee, u VIP zoni, koštale su mnogo više.

Kao specijalni gost trebalo je da nastupa Katarina Živković, koja je bila planirana da nastupi na dnevnoj žurki pored bazena 3. januara.  Organizatori su imali dobar plan! Kako klub prima 5.000 ljudi, sa cenama ulaznica koje su odredili, nameravali su da zarade više od 800.000 dolara za oba dana. Iako je od toga trebalo oduzeti pevačicin honorar koji nije mali, karte za put i troškove njene ekipe, kao i put za Anastasiju, Veljka i Bogdanu, koje je Ceca planirala da povede u Meksiko, svakako bi organizatori na kraju bili u debelom plusu.

Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Alo!

Naravno, osnovni preduslov bio je da se prodaju sve karte, ali na kraju od toga nije bilo ništa. Iako organizatori nisu detaljisali, niti objasnili koliko je zapravo karata prodato, pretpostavlja se da je reč o zaista malom broju, pa posle svega nisu mogli da budu čak ni na nuli.

Takođe, čini se da nema baš mnogo Srba koji su želeli da iz Sjedinjenih Država prevale dalek put da slušaju Cecu, a ona pak još dugo neće moći kod njih, jer se nalazi na crnoj listi Vašingtona.

- Svi su mislili da je zamisao odlična. Pošto je Ceci zabranjen ulazak u SAD, a veliki broj Srba letuje u Kankunu, svi su mislili da će oni pohrliti na njen nastup. Organizatori su držali što su duže mogli šansu da se stvari promene i da prodaja krene, ali došli su do trenutka kada je trebalo da kažu da li će koncerta biti ili ne. Da nisu odustali, sve bi išlo njima na štetu - kaže za VIP dobro obavešten izvor, blizak Cecinom timu.

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Ja
  10/12/2018 - 21:04
  Možda karte nisu prodate zato jer su ti Srbi na koje su oni računali da ce doći na koncert, pobegli odavde tamo od takvih kao što je Svetlana Ražnatović-Arkan...
 • Korisnik: sunovrat
  10/12/2018 - 15:08
  Takve osobe kao sto je ona mogu da prodju samo ovde i nigde vise...
 • Korisnik: ja
  10/12/2018 - 15:02
  pametni meksikanci
 • Korisnik: Katarina
  10/12/2018 - 14:05
  Ma nemoguće da Cecu ne slušaju u Meksiku, hahaha,, Srpska majka,,
 • Korisnik: gggg
  10/12/2018 - 13:33
  Kakav Meksiko, ona moze samo po komsiluku da peva.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi