ZARAĐUJE PRAVO BOGATSTVO! Darko Lazić mesečno uplaćuje po 5.000 evra za decu!

Do Loreninog i Aleksejevog punoletstva na njihove račune uplatiće po milion evra“, ispričao je izvor.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Vladimir Marković

Pevač Darko Lazić uspeo je, nakon nesreće, da vrati sve dugove i okrene novi list u životu, a koliko je ozbiljan u nameri da ostane odgovoran prema porodici, svedoči i činjenica da folker već sada razmišlja o budućnosti svoje dece.

 

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Darko je odlučio da obezbedi svoje naslednike i nedavno im je otvorio račun u banci na koji mesečno uplaćuje 5.000 evra.

25.000 EVRA ZA 5 SEKUNDI Ovo su kraljevi bakšiša na estradi! Zgrću nenormalnu lovu, zavrteće vam se u glavi kada vidite ko je sve u pitanju!

Naime, pevač je čvrsto rešio da ništa ne prepušta slučaju i da na svaki način osigura budućnost ćerkice Lorene i sina Alekseja.

OPLELA I PO DARKU LAZIĆU Ana Sević prvi put o bogatom partneru: Da bi veza opstala, potrebno je da vam dečko mnogo pruža!

- Otkako se posle nesreće vratio svom normalnom životu i nastupima, Darko razmišlja potpuno drugačije i usmeren je ka tome da njegova deca budu finansijski obezbeđena u svakom smislu. Iako mnogo radi, a samim tim i mnogo zarađuje, shvatio je da je najpametnije novac uložiti u banku kako bi sa sigurnošću znao da će i za deset i za dvadeset godina, kada prestane da peva, njegova deca imati siguran novac. Taj predlog mu je dao blizak prijatelj koji je takođe osigurao svoje dete i odmah je znao da želi to da uradi - priča izvor i ističe da je Darko odredio sumu od 5.000 evra koje će uplaćivati do punoletstva svojih naslednika.

Darko Lazić
Darko Lazić , Foto: Vladimir Marković

- Iako ta suma za mnoge deluje preterano, Darko je jedan od najplaćenijih pevača u regionu i samo za jedan nastup može da uzme do 20.000 evra. Kako mesečno nastupa bar deset puta, jasno vam je koliko novca može da zaradi. Upravo zbog toga ne žali para i ideja mu je da se što više novca nađe na Loreninom i Aleksejevom računu. Iako ima stav da će se pevanjem baviti dok je živ, napravio je računicu da novac uplaćuje do Aleksejevog punoletstva kako bi se kroz 18 godina na računu njegove dece našlo po milion evra - objašnjava izvor i ističe da je Lazić svojim postupkom oduševio verenicu Marinu.

OPLELA I PO DARKU LAZIĆU Ana Sević prvi put o bogatom partneru: Da bi veza opstala, potrebno je da vam dečko mnogo pruža!

- Odluku da osigura decu Darko je doneo sam, ne obavestivši bivšu ili sadašnju suprugu. Jednostavno je osetio da tako treba i nije želeo da mu se niko meša. Tek kasnije, kada je sve sredio, o osiguranju je obavestio Marinu, koja nije mogla da dođe sebi od sreće. Ne samo da joj je bilo drago što će njihov sin biti obezbeđen već je shvatila koliko se Darko promenio i da je posle nesreće drugi čovek. Nije mogla da dođe sebi, a čak se i našalila da će mu roditi bar još troje kada već planira da od svoje dece napravi milionere. Na kraju krajeva, Darko je konačno ozbiljno shvatio očinstvo - zaključuje izvor za „Alo!“.

Pogledajte BONUS video:

Darko Lazić progovorio o ulasku u rijaliti!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi