Darko Lazić se suočava sa novim, OZBILJNIM problemima! Roditelji moraju da angažuju psihijatra!

"Ubeđen je da mu svi rade o glavi"

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Taman što su članovi porodice Darka Lazića pomislili da više nemaju problema, te da Darkov oporavak ide samo uzlaznom putanjom, desila se nepredviđena situacija. 

Poslednja u nizu odnosi se na psihički, a ne na fizički poremećaj pevača. Kako smo saznali, on ovih dana muči muku s manijom gonjenja.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- On je ubeđen da mu svi rade o glavi, da žele da ga gurnu u propast, unište ga… Ne veruje da bilo ko želi da mu pomogne i sumnja u svačiju dobronamernost. Sve to je povezano i s apstinencijom od opijata, ali i s dugovima prema zelenašima, koji ga ne ostavljaju na miru ni u ovakvoj situaciji - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak porodici Lazić. On kaže da su roditelji najpre mislili da je reč o prolaznoj fazi, te su s njim vodili svakodnevne razgovore ne bi li mu izbacili crne misli iz glave. Ali, avaj!

Šta je manija gonjenja?

Čovek opsednut manijom gonjenja zapravo proganja samog sebe i ovo duboko i ogorčeno neprijateljstvo prema sebi samom prenosi na ljude koji ga okružuju. Tako se bar delimično oslobađa nepodnošljive unutrašnje napetosti. Čovek koji veruje da o njemu svi rđavo misle sasvim sigurno rđavo misli o sebi, iako toga najčešće nije svestan. Jedini način da se oslobodi manije gonjenja jeste da prihvati sebe onakvog kakav jeste, sa svim svojim vrlinama i manama, sposobnostima i slabostima, mogućnostima i ograničenjima.

  - Darko je prvo mislio da mu je i saobraćajna nezgoda podmetnuta i da je neko želeo da ga ubije. Taman kad smo uspeli, ili bar mislimo da jesmo, da mu objasnimo da je to bio nesrećan slučaj i da niko drugi sem njega samog nema veze sa tim, počeo je s drugim paranojama. Opterećen je i time kako ga ljudi doživljavaju nakon nezgode, ali i svih tekstova o njemu koji se tiču njegovih poroka... Ubeđen je da ga svi ogovaraju i omalovažavaju. Da protiv njega spletkare i rovare - ispričao je za „Alo!“ blizak Lazićev prijatelj, insistirajući na anonimnosti.

Kako nam je rekao, nakon što je Darkova majka objasnila lekarima kakve misli more njenog sina, oni su u tome prepoznali psihički poremećaj i povezali ga sa strahovima koje Darko očigledno već ima, te ga posavetovali da kontaktira s dobrim psihijatrom.

- Branka će angažovati psihologa, psihijatra… koga god bude trebalo, samo da Darko dobro bude kao pre - istakao je izvor „Alo!“.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 

Povezane vesti

 • Korisnik: mia
  07/12/2018 - 13:27
  Nekada svako dodje na tu pomisao ,veliki stres je doziveo,veliki je pritisak javnosti plus kriza od droge..
 • Korisnik: Jasna Simonović
  07/12/2018 - 10:30
  Divni su ti prijatelji sto odmah znaju dijagnozu i sve sto je tacno, bas kao da su sve struke diplomirali. Strah je kompleksna kategorija i ne trpi laicke zakljucke
 • Korisnik: nnn mmm
  07/12/2018 - 10:18
  kako znaju da mu nije podmetnuto kad nisu bili ocevici? Kadgod se nesto čini da jeste uvek ima makar bar deo toga. Pre toga su ga vijali, mlatili. Bolje da mu dovedu policiju nego psihijatra.
 • Korisnik: vlajko
  07/12/2018 - 09:49
  Jedna od nuspojava kontumacije opojnih droga je i pojava manicne shizofrenije.Da nije TOLIKA maza mozda bi i uspeo da se resi poroka,ali..... tesko.Imace on tek problema.I dosta vise o njemu.Nije on centar sveta.Srbija mam je u opasnosti vecoj nego sto je on.Nije zasluzio ni 3 reda u novinama.To primer deci nasoj FUUUJ.
 • Korisnik: nada
  07/12/2018 - 09:31
  Sto o tome nije ranije razmisljao i vodio normalan zivot ? Sve se mora platiti ! Psihijatar te ne odvikava od droge i alkohola vec ti sam a dugove moras vratiti !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi