NE PRESTAJE Darko Lazić zbog zdravstvenog stanja ovo nije smeo nikako da uradi! Lekari zabrinuti (FOTO)

Mislio je da ga niko ne gleda

 

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Printscreen/PaparacoLov

Popularni pevač Darko Lazić u oktobru prošle godine doživeo je tešku saobraćajnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu. Oporavak je dugo trajao, a iako se sada pojavljuje u javnosti i nastupa, on i dalje koristi pomagala da bi mogao da hoda. Na sve to, iako je smršao u periodu oporavka, on je vratio staru kilažu. Nedavno je upravo za naš portal istakao da mu kilaža veoma smeta, te da će morati da se podvrgne dijeti, ali izgleda da to ne planira uskoro da učini.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Printscreen/PaparacoLov

Naime, ekipa emisije "Paparaco lov" pratila je Lazića nakon žurke, na koju je došao sa prijateljem, a ne sa verenicom Marinom Gagić, koja je verovatno ostala kući kako bi čuvala njihovog naslednika Alekseja. On je pri izlasku sa žurke doživeo peh, kada se okliznuo, ali srećom, nije pao.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Printscreen/PaparacoLov

Iako je istakao da će morati na dijetu, on je dobro ogladneo posle proslave, pa se počastio parčetom pice.

No, to mu nije bilo dovoljno, pa je morao da svrati i po pljeskavicu, a očigledno je da od dijete nema ništa.

Podsećamo da su lekari Darku izričito zabranili brzu hanu zbog zdravstvenih problema, i ne bi opterećivao nogu na koju još uvek ne može da se osloni nakon saobraćajne nesreće. On to nije poslušao, pa radi sve suprotno od onog što mu je rečeno.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Printscreen/PaparacoLov

 No, ono što je takođe zaintrigiralo ekipu "Paparaco lova" jeste činjenica da je Darko sa prijateljem stigao u jednu zgradu na Novom Beogradu, a da li je ovde Lazić pazario novi stan ili je nešto drugo u pitanju, ostaje da se vidi.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi