PONOVO NA MALIM EKRANIMA! Dea Đurđević se vraća na posao, evo i kada!

Dea Đurđević se mnogo bolje oseća, kako saznaje Blic, i već u toku jula će se, ako oporavak bude tekao po planu, vratiti na televiziju Pink, gde će zajedno sa Predragom Sarapom voditi "Novo jutro".

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: Nenad Vujanović

Ova informacija veoma je obradovala i samu voditeljku, ali i čitav tim koji radi na jutarnjem programu.

 

"Budući da se Dea mnogo bolje oseća, nakon razgovora sa čelnim ljudima, planirano je da se već u julu vrati u "Novo jutro". Ipak, ona neće odmah voditi sva četiri sata programa, već onoliko koliko joj zdravstveno stanje bude dozvoljavalo. Svakog dana će oko dva sata biti u programu, a ukoliko se bude osećala dobro, možda i više. Sve zavisi od lekara, ali i od samog toka oporavka, jer je svima najbitnije da se Dea dobro oseća. Uprkos tome što je nedavno imala novu operaciju ruke, ona je nasmejana, veliki je borac i mnogo se bolje oseća. Nekoliko puta je svima rekla da jedva čeka da se vrati na posao, a to će se uskoro i dogoditi", kaže izvor. Dea Đurđević OTKRILA kada se vraća na male ekrane, pa progovorila o podršci koju joj je pružio Dača Ikodinovć!

Dea je kroz najteži period imala podršku porodice, emotivnog partnera, prijatelja, kao i svih kolega, koji jedva čekaju da je ponovo gledaju na televizijskim ekranima.

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: Nenad Vujanović

Dea ne krije da jedva čeka da se vrati na posao:

"O tačnom datumu povrtaka u studio odlučuju lekari, a ja se osećam spremno i jedva čekam da se vratim na posao. Radujem se novim uspesima medijski najjačeg tima na Balkanu na čelu sa Željkom i Milicom Mitrović i Goranom Gmitrićem i normalno ekipom "Novog jutra". Kad se vratim bićemo još gledaniji", rekla je kroz smeh Dea. Dea Đurđević uslikana u centru Beograda! Ono što radi dokazuje još jednom koliko je jaka! (FOTO)

Ipak, Dea će nakon povratka na televizijske ekrane nastaviti sa rehabilitacijom, na kojoj se nalazi zbog teških povreda koje je u februaru zadobila u saobraćajnoj nesreći.

Dea Đurđević i Mladen Mijatović
Dea Đurđević i Mladen Mijatović, Foto: Alo!/Dejan Briza

"Oporavak je i dalje u toku. Još uvek pokušavam rehabilitacijom da umanjim posledice višestrukih teških povreda", kaže Dea.

Njen partner u jutarnjem programu, Predrag Sarapa, ističe da čitava ekipa jedva čeka da im se Dea pridruži:

"Svi se radujemo skorom Deinom povratku. Mi smo tim koji pobeđuje i sve vreme smo radili timski. Njeno mesto je u "Novom jutru" i jedva čekam da ponovo sa osmehom počnemo program", kaže Sarapa. Dea Đurđević je trebalo da gostuje u "Amidži šou", ali se NIJE POJAVILA! Otkriven pravi razlog!

Voditeljka je prošle nedelje imala višesatnu operaciju ruke, kada su joj nervi iz noge presađeni u ruku. Zahvat je predvodio profesor doktor Marko Bumbaširević, koja je nadaleko poznat po svojoj uspešnosti kada su ovakvi slučajevi u pitanju. Ishod teške operacije će se znati tek nakon što prođe određeno vreme. 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi