ŽESTOKE OSUDE! Društvene mreže GORE zbog reči voditeljke RTS-a! "Ovo je najgluplja izjava ikada... Kakav primer daješ?!" Ljudi ŠOKIRANI! (FOTO)

Sve bruji o njenim rečima, žene ne mogu da dođu sebi...

Kristina Radenković
Foto: Printscreen

Voditeljka čuvenog kviza "Slagalica", Kristina Radenković (38) svojom izjavom o braku, koju možete pročitati OVDE, izazvala je pravu buru!

Naime, ona je javno izjavila kako misli da bi mužu, da je prevari, rekla "Ti si čovek mog života, nek si se proveo!", te da "čovek ako ne može da zadovolji svoje potrebe u braku, on traži nekog drugog da ih zadovolji", što je valjda, kao prirodno", što je izazvalo momentalni haos na društvenim mrežama.

Njene reči odmah su počele da kruže Tviterom, gde su naišle na veliku osudu.

"Ovo je toliko tužno. Zašto žene konstantno sebe marginalizuju i nastavljaju da brane patrijarhatske, tradicionalisticke ideale? Kakav primer daju devojčicama koje ih gledaju i koje tek trebaju da iskuse život? Da stave svog muškarca ispred sebe, svog ponosa i mentalnog zdravlja? Apsolutno nema ničeg prirodnog u tome da pustiš da te neko pregazi samo zato što je muško i zato što ti je muž ili dečko. Koliko god feminizam bila tabu tema, jednakost polova se nikad neće ostvariti ako ovakvi komentari nastave i ne iskoreni se taj ideal "muž pa sve ostalo"", samo je jadan od komentara.

Voditeljka Slagalice, osude
Foto: Printscreen Twitter

"Ovo mi je sveti trio sa Mirkom Vasiljević (šta je ona govorila možete pročitati OVDE!) i Zorannom, koja bi sve ostavila zbog muškarca a "muž je važniji od dece"."

Voditeljka Slagalice, osude
Foto: Printscreen Twitter

"Dime mi se uši", "Skočko, skočko, tref, tref... Trefila si", "Ovo je najgluplja izjava ikad", neki su od kratkih komentara šokiranih ljudi.

Voditeljka Slagalice, osude
Foto: Printscreen Twitter

Međutim, ima i onih koji su potpuno na Kristininoj strani.

"Vidim gomilu osuda, ali žena ima pravo na svoje mišljenje i na svoj život. Zašto meni da smeta činjenica da je ona spremna da oprosti prevaru? To je njen život i njen brak."

Voditeljka Slagalice, osude
Foto: Printscreen Twitter

Neki su imali i šaljive savete...

"Ova mi je u fazonu ne bih izašla s onim što živi sa kevom, ali bih rado sa onim što živi sa ženom... Naravučenije... Ako imate probleme u braku gledajte Slagalicu... Neće vam ništa pomoći, ali možda sastavite najdužu reč..."

Voditeljka Slagalice, osude
Foto: Printscreen Twitter

Podsetimo, Kristina je izjavila sledeće:

"I, čovek priča "kad znate da volite". Ne znači da je on u pravu, ali meni se svidelo, to je ono što sam pričala pre godinu dana. Kaže, "Momenat kad vi nekoga volite je mir. Potpuni mir." Ja nikad nisam imala ovaj mir, ovo emotivno blagostanje... Stvarno, osećam od kada sam ga upoznala mir. Ne grickam nokte, a ja sam grickala zanoktice ovako, skroz, krv mi je šikljala, ovako sam držala ruke, od te neke nervoze "jao, nisam ostvarena, niko me ne voli...". Mislim, svi imamo valjda te neke dubioze. Ja sam potpuno mirna i sutra, mislim, i da me prevari ja bih bila, okej, povređena, ali bih rekla: "Ti si čovek mog života, nek si se proveo!" 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi