MENTORKA MARIJA ŠERIFOVIĆ PRESREĆNA! Džejla Ramović POBEDNICA Zvezda Granda 2019! Razlika u glasovima kakva se ne pamti!

Spektakularna noć koju će dugo pamtiti!

Džejla Ramović
Foto: B.Zajić/Alo!

Posle devet meseci žestoke muzičke borbe, svađa, suza i smeha, najbolji i najuporniji učesnici muzičkog takmičenja "Zvezde Granda"  dobili su priliku da se bore u finalnoj emisiji. Šestnaest takmičara se predstavilo publici, a pobedu je odnela Džejla Ramović!

Kandidate je ocenjivalo više od 30 članova žirija, tačnije domaćih ali i regionalnih estradnih zvezda koji su se telefonskim putem uključivali i davali svoje poene. Princip je bio apsolutno isti kao na Evroviziji. Pored njih, u odlučivanju o pobedniku učestvovali su i gledaoci koji su putem SMS poruka glasali za svoje favorite.

Pobednica je kući otišla bogatiji za statuu "Zvezde Granda", automobil "Škoda rapid", pesmu i spot. Pored toga, dobila je i jednu specijalnu nagradu - nastup na festivalu "Ulaz" u Beogradu.

SAŠA JOJ ODBRUSIO Karleuša napravila skandal na finalu Zvezda Granda! Popljuvala žiri i produkciju, a onda pokazala golu zadnjicu! (FOTO/VIDEO 18+)

Takmičari su se u finalu predstavljali prema sledećem rasporedu: Džejla Ramović, Ognen Zdravkovski, Darko Kocevski Darinos, Milica Atanacković, Ahmed Orahovčić, Martinijan Kirilovski, Katarina Jovanović, Benjamin Kličić, Alem Kadić, Nevena Nensi Stojanović, Stefan Petrović Kosmajac, Filip Pecovski, Nevena Stojković, Armin Jusufović, Sanel Smolo i Milica Čikarić.

Zvezde Granda
Foto: Printscreen

Tok takmičenja:

00:37 Posle sabiranja SMS glasova rezultati su sledeći:

Filip Pecovski ima 130 glasova, Alem Kadić ima 115 glasova, Milica Atanacković ima 71 poen, Sanel Smolo ima 287 poena, Stefan Petrović Kosmajac ima 169 poena, Nevena Stojanović Nensi ima 83 poena, Nevena Stojković ima 116 poena, Darko Kocevski Darinos ima 135 poena, Ognjen Zdravkovski ima 172 poena, Martinijan Krilovski ima 133 poena, Ahmed Orahović ima 270 poena, Katarina Jovanović ima 187 poena.

Ljuta borba vodi se između Milice Čikarić i Džejle Ramović, jedna od njih dve će biti pobednica!

Posle SMS glasova Milica Čikarić ima 391 poena, a Džejla ima 1017 poena. 

Džejla Ramović definitivno je pobednica 13. sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda"!

Džejla Ramović
Džejla Ramović, Foto: printscreen

00:20 Aleksandra Prijović je premijerno predstavila pesmu "Bogata sirotinja" i tom prilikom izgledala je seksepilnije nego ikad.

Aleksandra Prijović
Foto: Printscreen

00:19 Zvanično zatvoreno glasanje stručnog žirija! Očekuju se rezultati SMS glasova i konačan rezultat.

Zvezde Granda
Foto: Printscreen

00:14 Kaliopi se oglasila i najveći broj glasova dala Džejli Ramović, dok je Enes Begović takođe 12 poena dao Džejli koja za sada ima 282 glasa! Nenad Knežević Knez takođe je dao 12 poena Džejli, a Željko Joksimović je najveći broj glasova ipak dao Milici Čikarić. Gpran OK bend je 12 poena dao Džejli Ramović. Rada Manojlović je najveći broj poena dala Milici Čikarić.

Zvezde Granda
Foto: Printscreen

00:12 Oglasio se i Saša Matić, a on je najveći broj glasova dao Džejli Ramović. Nakon njega Lepa Brena je dala svoj sud. Ona je najveći broj glasova dala takođe Džejli.

Zvezde Granda
Foto: Printscreen

23:33 Mnogo telefonskih uključenja se nizalo, a onda je Sale Tropiko dao završne glasove. On je najveći broj glasova dao Džejli Ramović i trenutno je ona pobednica što se tiče stručnog žirija.

Međutim, očekuje se broj SMS glasova koji može sve promeniti.

Džejla Ramović
Foto: Printscreen

23:10 Velike zvezde domaće i regionalne estrade uključivali su se telefonskim putem i davali svoje glasove po principu Evrovizije.

Prvi se uključio Mile Kitić koji je 12 poena dao Ahmedu Orahovčiću. Nakon njega Neda Ukraden , koja je 12 poena dala Džejli Ramović, a potom i Elena Risteska i najveći broj bodova dala Martinijanu Kirilovskom. Milan Topalković Topalko dao je 12 poena Milici Čikarić, dok je Željko Samardžić najviše bodova dao Džejli Ramović. Džaja iz benda "Amadeus" izabrao je za svog favorita Nevenu Stojković.

Mile Kitić
Foto: Printscreen

23.02 Svi finalisti su seli sa svojim mentorima, a pridružio se i direktor Saša Popović.

Zvezde Granda
Zvezde Granda, Foto: Printscreen

 

22:40 Šetnaesta, i poslednja kandidatkinja je mlada Milica Čikarić. Njena mentorka je Jelena Karleuša, a ona se predstavila pesmama "Ružica si bila" i "Čae šukarie".

Milica Čikarić
Foto: Printscreen

22:34 Petnaesti se publici predstavio Sanel Smolo, a njegov mentor Dragan Stojković Bosanac pratio ga je muzički na sceni. On se predstavio spletom narodnih pesama - "Bosanac", "Put me zove", "Mujo kuje".

Sanel Smolo
Foto: Printscreen

22:29 Četrnaesti je na scenu izašao Armin Jusufović. On je izabrao numere "Da se opet rodim" i "Kad se duše sretnu", a njegov mentor je Marija Šerifović.

Armin Jusufović
Foto: Printscreen

22:23 Trinaesta se predstavila Nevena Stojković, a njen mentor je Ana Bekuta. Ona je izabrala numere "Dve muzike" i "A tebe nema".

Nevena Stojković
Foto: Printscreen

22:17 Dvanaesti je na scenu izašao Filip Pecovski čiji je mentor Jelena Karleuša. On je izabrao da se predstavi pesmama "Volim osmeh tvoj" i "La Majami".

Filip Pecovski
Foto: Printscreen

22:12 Pod rednim brojem jedanaest predstavio se Stefan Petrović Kosmajac, a njegov mentor je Viki Miljković. On je izabrao dva stara narodnjaka, pesme "Ne bilo mi što mi majka misli" i "Joj Rado, joj Radmila".

Stefan Petrović Kosmajac
Foto: Printscreen

22:07 Deseta kandidatkinja koja je izašla na scenu je Nevena Nensi Stojanović. Njena mentorka je bila Ana Bekuta, a Nevena se predstavila gitarskom obradom pesme "Golube" i pesmom "Da l' ona zna".

Nevena Nensi Stojanović
Foto: Printscreen

22:02 Deveti je na scenu izašao Alem Kadić. Njegov mentor je Dragan Stojković Bosanac, a predstavio se pesmama "Moj dilbere" i "Volim te ludo znaj".

Alem Kadić
Foto: Printscreen

21:59 Osmi je na scenu izašao Benjamin Kličić čiji mentor je Violeta Viki Miljković. Benjamin se predstavio pesmama "Vidi, vidi ko je doš'o" i "Moje najmilije" i podigao ceo studio na noge.

Benjamin Kličić
Foto: Printscreen

21:54 Sedma je na scenu izašla Katarina Jovanović. Njen mentor je Jelena Karleuša. Ona se predstavila pesmom "11" i "Uno momento".

Katarina Jovanović
Foto: Printscreen

21:47 Šesti se predstavio Martinijan Kirilovski čiji je mentor Jelena Karleuša. On je otpevao pesme "Ostala si uvjek ista" i "Vreme da se rastaje".

Martinijan Kirilovski
Foto: Printscreen

21:42 Peti se predstavio Ahmed Orahovčić koji je otpevao dve emotivne numere, "Gitaru sviraj dok ne svane" i "Majko".

Ahmed Orahovčić
Foto: Printscreen

21:37  Četvrta takmičarka koja je izašla na scenu je Milica Atanacković čiji je mentor Đorđe David. Ona se predstavila pesmom "Bez nade", a zatim pesmom "Insomnia"

Milica Atanacković
Foto: Printscreen

21:32 Treći se predstavlja Darko Kocevski Darinos, mentor Đorđe David. Predstavio se numerama "Đelem, đelem" i "I bar val pudela".

Darko Kocevski Darinos
Foto: Printscreen

21:29 Drugi kandidat koji se predstavio publici je Ognen Zdravkovski. On je otpevao pesme "Ostala si uvjek ista" i "Gori vatra".

Ognen Zdravkovski
Foto: Printscreen

21:24 Prva se predstavila Džejla Ramović, mentorka joj je Marija Šerifović. Ona je otpevala pesme "Ima jedan svijet" i "Nismo smeli". Džejla se pojavila u dugoj haljini i izgledala je kao anđeo na sceni, a njen glas je potpuno nestvaran.

Džejla Ramović
Foto: Printscreen

21:20 Voditeljski par pozdravio je publiku a onda objasnio pravila za glasanje. Maksimalan broj poruka koje gledaoci mogu poslati je 20! Glasanje je počelo!

Zvezde Granda
Zvezde Granda, Foto: Printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi