OKUPIMO SE MI KLINCI ISPRED STUDIJA U ZEMUNU... Ekipa iz kraja ispričala neverovatnu priču o Gruu! Vrištali su i dozivali ga, a on bi onda odradio jedan šmekerski potez! (FOTO)

Čitava Srbija oplakuje gubitak repera!

Gru
Gru, Foto: Screenshoot Youtube

Pre 5 dana je najpoznatiji srpski reper Dalibor Andonov Gru tragično izgubio život u 46. godini, tokom vožnje kajta. Sahranjen je na groblju Orlovača uz pesmu "Ja bez tebe ne mogu da živim".

 

Na dan Gruove sahrane osvanio je grafit u njegovu čast koji je svima naterao suze na oči, a za njega su zaslužni Gruovi drugari: Viktor Savić, Ivan Ivanović Đus, Miloš Stojanović (Smoke Mardeljano), Marko Đurovski i Day Who.

"BOJATI SE SMRTI JE GORE NEGO UMRETI!" Cela sala plakala na Gruovoj komemoraciji! Govor prijatelja će vam pokidati dušu, udovica Danica nije mogla da se smiri! (VIDEO, FOTO)

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: printscreen

Koliko je Gru bio velik i voljen čovek, govori i slika koja je danas osvanula na internetu. Naime, uz reperovu sliku, otkrivena je jedna anegdota iz njegovog života:

OPASNI SPORTOVI, MUZIKA I PORODICA! Gruov život kroz fotografije! Za nas će uvek biti tu!

"Okupimo se mi klinci ispred studija u Zemunu gde je Gru snimao pesme. Dernjamo se, vrištimo, dozivamo ga. Izađe on sa smeškom, mi kao "Gru, daj autogram." On nam da Crunch čokogladu, C prepravi markerom u G i zaokruži GRU", piše iznad crno-bele reperove slike.

STIGAO NALAZ SA OBDUKCIJE! Otkriven uzrok smrti repera Grua!

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru , Foto: Screenshot Instagram

Podsetimo, Davor Andonov Gru je poginuo u ponedeljak, 9. septembra kod Nautičkog kluba "Zemun", nakon što je paraglajdingom upao u vodu.

Gru je poginuo kobnog 9. septembra, istog dana kada je pre 67 godina dunavski Titanik odneo stotine života!

AUTOR: Telegraf/B.Z. DATUM I VREME: 10.09.2019. 13:10 Vetar ga je iznenadio, nije imao kad da reaguje, njegov život ugašen je "na prepad". Dalibor Andonov Gru, Foto: Masanori Jošida/Alo! U ponedeljak je na Dunavu poginuo poznati rep pevač Gru . Vetar, začetak nevremena koje se kasnije obrušilo na grad, zloslutno je najavio ovu tragediju.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi