ISPLIVALA TAJNA STARA VIŠE OD 40 GODINA Evo šta je Šaban Šaulić ostavio VANBRAČNOM SINU! Koštalo je 100.000!

Brinuo je o njemu!

Šaban Šaulić, Robert, sin
Šaban Šaulić, Robert, sin, Foto: Rajko Ristić/Alo/V.Đ.

Gordana Šaulić, udovica Šabana Šaulića, htela je da usvoji njegovog vanbračnog sina Roberta, ali je tu ponudu odbila njegova majka Nevenka Nena Prodanović. Umesto toga, ona je od Šaulića uzela 100.000 maraka i za taj novac napravila kuću u blizini Zrenjanina.

- Nena nije htela da dozvoli da sin živi sa Šaulićima, nego je tražila da im oni naprave kuću. To je bilo 1978. godine, Šaban i Goca su dali oko 100.000 maraka za zidanje kuće, a kasnije su plaćali alimentaciju za Roberta do njegove 18. godine - tvrdi sagovornik.

Jedini svedok iz tog vremena Hasan Dudić, Šabanov brat od tetke, koji je to potvrdio.

- Tačno je. Lično je Goca dala pare Robertovoj majci da napravi kuću za sebe i dete, to je bilo još sedamdesetih godina. Ja o tome sve znam i mogu da posvedočim, treba pravo govoriti. Vidim da sad mnogi komentarišu kako Goca nije dala Šabanu da bude u kontaktu s Robertom, a to su laži i izmišljotine dokonih ljudi. Šaban je mogao da viđa sina i da se čuje s njim kad god je poželeo - kaže pevač, dodajući da će se uskoro videti sa Šabanovim sinom.

- Na sahrani mi je rekao da mu je mnogo teško zbog Šabanove smrti, plakao je. Trebalo bi uskoro da se čujem i vidim s njim da se lepo ispričamo. Baš mi je bilo teško kad mi je rekao: "Striko, ući ću u kapelu da izjavim Goci, sestrama i bratu saučešće", Robert je mnogo dobar dečko - zaključio je Dudić.

Hasan Dudić
Hasan Dudić, Foto: Alo! / Rajko Ristić

 

Povezane vesti

 • Korisnik: kIJA I SLOBA
  26/02/2019 - 10:34
  Plakala bih i ja da bi dobila neku kintu.Dovoljno je videti vanbračnu Kiju koja je prevarila celu Srbiju.Nema ni stida ni srama kada sedi pored Goce Tržan,Vukomanovićke i ostlaih pevača da ona da komentar.Odmah mi se složi.Ucenjivala pilota za kintu.Ko nije živeo u ZR nema pojima koliko je to narod pokvaren.Sve fabrike su upropastili,opljačkali i postali novosadjani i beogradjai.Hasae,goni govno od sebe...TAJ DA JE HTEO DA RADI NEŠTO NAŠAO BI PREKO ŠABANA POSAO
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi