CENTAR BEOGRADA KRIJE VELIKU TAJNU Godinama se iživljavao NAD tek punoletnim DEVOJČICAMA, evo ko mu ih je DOVODIO i čime ih je MUČIO tokom se*sa

Prolazimo tuda svakodnevno, ni ne sluteći pakao devedesetih koji je ostavio neizbrisiv trag.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar
Foto: Shutterstock, ilustracija

Javna tajna je da je ona šefica prostitucije, ne samo u Srbiji već i šire. Godinama u javnosti glumi smernu, kulturnu i prosvećenu ženu. Pojavljuje se i u crkvi. Međutim, kroz njene ruke su prolazile generacije mladih i neiskusnih devojaka, željnih novca i slave. Te neizgrađene ličnosti upadale su u svet koji je nemilosrdan i iz kojeg se teško izlazi. U njega su ulazile nesvesne opasnosti, a kad bi došlo do otrežnjenja već je bilo kasno za izlazak iz ralja tog pakla.

Ona je imala mnogo klijenata, ali jedan, najbogatiji, vlasnik veoma vrednog ugostiteljskog lanca, devedesetih velika beogradska faca, bio je njena glavna mušterija. Za njega je pažljivo birala i slala najmlađe i najlepše devojke u mračan stan u centru Beograda. Stan je bio prepun seksualnih igračaka za iživljavanje. Lanci, kaiševi, seksualna pomagala, kostimi... Tu je bilo svačega. On je obavljao posao pun neizvesnosti i glava mu je svakodnevno bila u torbi. Da bi se "opustio" od poslovnih obaveza, tražio je mlade, lepe i krhke devojke da nad njima ispoljava sav bes koji se u njemu nakupio.

- On je bio bogat i moćan a one - deca, tek stasale devojke uglavnom iz siromašnih porodica. Na toj raskrsnici života, mnoge su krenule u pogrešnom smeru, i psihički potčinjene nisu smele nikome da kažu šta rade u toj čuvenoj crvenoj sobi, znalo se da sledi metak u čelo ako progovore - ističe naš izvor i dodaje da su se devojke nevoljno potčinjavale rukama tog nemilosrdnog muškarca.

Silovanje Zlostavljanje Porodično nasilje
Foto: Profimedia

- Nije ga zanimalo ništa osim sopstvenog užitka. Njega je bol, preklinjanje da bude nežniji i plač tih devojka samo još više stimulisao da ispolji svu svoju grubost. One su ga mrzele, a madam je džepove punila devizama. Podržavali su je moćnici iz javnog života, svuda je puštala korenje i svakoga je mogla da uceni - priča naš sagovornik.

Iako žena, ona u sebi nije imala nikakvu ljudsku vrednost niti saosećajnost, nije je zanimala patnja tih devojka. Mislila je samo na profit. I jeste zaradila mnogo. Od nekih je napravila profesionalne kur*e, od drugih, psihičke bolesnike, a neke je uspela i da uda.

- A na sva zvona je isticala duhovnost... Bezdušna žena. Zato je mnogima bilo teško da poveruju da je podvodila devojke. Uglavnom su to bile manekenke, foto-modeli, ali i obične devojke, jedino je bilo važno da budu lepuškaste. Ona je im sve obezebđivala: tretmane, frizera, lekarske preglede, odmore, garderobu... - otkriva naš sagovornik i dodaje kako ih je uvlačila u zamku.

- Ona bi im prilikom upoznavanja obećavala blistavu manekensku karijeru, navodno sve legalno i profesionalno. Kada bi saznala lične podatke o njima, pa čak upoznala i njihovu porodicu onda je uz pomoć svojih saradnika, psihologa koji bi pripremili teren, lako je uspevala da ih ubedi i uceni da nastave sa poslom, onako kako njoj odgovara, da se bave prostitucijom - objašnjava naš izvor.

Seks, prevara, grupnjak, domino
Foto: Shutterstock, ilustracija

Zanimljivo je da taj čovek i tada, kao i sada bio predstavljen kao porodičan čovek, pa javnost nije ni naslućivala šta se zapravo krije iza te njegove maske. Ima čak i decu sa ženom koja mu je opraštala sve prevare, i uporno je žmurila na njegove monstruozne seksualne navike, sa drugim devojkama. Pustala ga je da radi šta poželi, dok je ona imala sva prava da uživa u njegovom novcu kojeg je bilo na pretek.

Povezane vesti

 • Korisnik: glupavo
  17/04/2019 - 12:42
  Ako imate dokaze napisite imena i prezimena to bi trebalo da se objavi kao i imena iz laptopa doticnog makroa iz šapca a ne inicijale glumica voditeljka i pevacica obelodanite sve cela Srbija to ceka da vidi koje su se sa siptarima za pare
 • Korisnik: ss
  17/04/2019 - 12:11
  Ako je sve ovo tacno..zasto se krije ime te zene??? Cemu price ako ona i dalje moze da zloupotrebljava tu decu???
 • Korisnik: NikolaV
  17/04/2019 - 12:07
  A ona i on su?
 • Korisnik: nina
  17/04/2019 - 11:22
  ime ili bar inicijali? mada slutim o kome se radi...a ko je g-din biznismen?
 • Korisnik: Cana
  17/04/2019 - 10:06
  Pa kako se zovu gospodja i gospodin ?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi