SVE JE BILO NAMEŠTENO! Godinu dana posle skandala sa Minom Vrbaški, Šako progovorio o spornom klipu! Evo kroz kakav je pakao prošao...

"Nedostaješ..."

Šako Polumenta
Šako Polumenta, Foto: Alo!/Ana Paunković

Haos u medijima izazvao je skandal poznat pod nazivom "Nedostaješ" čiji je glavni akter pevač Šako Polumenta.

Klip koji je procurio u javnost prošle godine, a koji je u tom trenutku iskoristila tada maloletna Mina Vrbaški, učesnica "Zadruge 2" obeležio je Šakov život, a kako pevač kaže, sve je bilo isplanirano kako bi njemu bio 2narušen ugled i uništena karijera", a otkriva da je angažovao i advokata.

- Ja sam tu priču ispričao više puta. Doživeo sam takvu satanizaciju, ne samo ja, već i moja porodica. Moje dete nije moglo da ide u školu, isprozivano je do temelja... Doživeo sam da me se prijatelji odreknu, da me ogovaraju i pričaju o tome samo da bi došli do društvenih mreža i dobili neku popularnost... Jednostavno, svakom je tako nešto dozvoljeno. To su neki trenuci kada ja nisam bio sa porodicom i onda je meni kao muškarcu dozvoljeno sve. To je moj intiman život, ja nikog nisam uvredio, nikog nisam povredio. Moj intimni život i moja privatnost je moja. To je sve namerno smišljeno da bih ja bio devalviran i u medijima i u karijeri. Naravno da je to bilo planirano.

Kad sam ja uzeo advokata i kad sam sve preuzeo u svoje ruke dobio sam drugu dimenziju, neko ko je to uradio i postavio mora da odgovara. Ako je meni telefon ukraden i njoj (Mini) nije poslata ta poruka nego nekom drugom, onda mora da odgovara onaj ko je dao to - rekao je Šako u emisiji "Kontravizija". Pevač je otkrio da mu se Mina izvinila.

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Youtube

- Ona se javno izvinila za to što je uradila i posavetovala njene generacije da to ne rade. Ona nije znala da će to tako ozbiljno da odjekne, a ja sam u tom trenutku napravio pesmu "Nedostaješ" koja je obeležila moju karijeru i dala jedan veliki pečat tome svemu, a i ona se tu proslavila. Mnogo mojih kolega koji su popularni kažu: "Što se meni to nije desilo?". Na početku su tako i mnoge moje kolege koje sada pričaju tako izbacivale klip gde me imitiraju - rekao je Šako.

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Kostadin
  10/12/2018 - 04:35
  Mat ori per ver znjak hteo malo mlade plie tine. Sad se osmelio i da se vadi.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi