RETKO KO IMA HRABROSTI ZA OVAKO NEŠTO Goga Sekulić priznala šta radi na društvenim mrežama!

Pevačica objasnila šta najviše radi na društvenim mrežama...

Goga Sekulić
Goga Sekulić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Da li sama vodiš svoje profile na društvenim mrežama?

- U početku mi je pomagao moj dobar drug koji se odlično razume u društvene mreže, ali nedavno sam preuzela taj posao te sada sama vodim i Fejsbuk i Instagram.

 

Kojoj društvenoj mreži si naklonjenija?

- Na Fejsbuku imam veliki broj prijatelja, ali u poslednje vreme više koristim Instagram. Instagram je postao dosta popularniji od Fejsbuka, koji je pre desetak godina, kada se pojavio, bio prava revolucija. KO BI REKAO?! Gogin sin ima 2 veoma čudna imena, ali ona je želela da mu da i treće!

Da li ti društvene mreže pomažu u poslu kojim se baviš?

- Kako da ne. To je na neki način naš medij jer možemo da objavimo tačno ono što želimo. Reklamiramo se, postavljamo svoje nove pesme, fotografije i datume gostovanja... Puno mi pomaže.

 

Da li odgovaraš na pitanja fanova?

- Odgovorim im kada god imam vremena i mogućnosti. Trudim se da s fanovima održavam kontakt pošto bez njih ne bi bilo ni nas. Nije mi lako jer imam previše obaveza, oko bebe pre svega, ali eto, pošaljem im bar neki smajli. BEZ DLAKE NA JEZIKU Šok intervju Goge Sekulić: Iznela sve o pomirenju sa Jelenom Karleušom, Ceci Ražnatović, ljudima koji su je iskoristili...

Da li obrađuješ fotografije?

- Ponekad obradim, ali trudim se da ne preterujem. I u tome mi pomaže moj drug, ja sama to baš i ne umem da uradim (smeh). Ipak, spontane fotografije ne diramo, uvek želim da ih objavim takve kakve jesu u originalnom izdanju. Moji fanovi više vole moje neobrađene fotografije nego upeglane, a to vidim po broju lajkova

Goga Sekulić
Goga Sekulić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi