"MLAD I LUD" Ispovest Džeja Ramadanovskog: "Kad hoću da imam s*ks sa nekom devojkom, ja popijem "vijagru" i zalijem sa malo viskija."

"Primetio sam da mi je sada i s*ks bolji..."

Džej
Foto: Dejan Briza

Poznati pevač Džej Ranadanovski je promenio život iz korena i ostavio alkohol, ali ne i žene! Evo zašto je rekao "zbogom" svom najvećem poroku:

"Kada su mi pre dve i po godine operisali srce, mirovao sam nekoliko dana i ubrzo otišao u kafanu. Lekari su mi rekli da ne smem da pevam, i da moram da vodim više računa o sebi, ali sam ja nastavio po starom. Posle nekog vremena stanje mi je opet postalo kritično i tu sam presekao. Povukao sam ručnu i završio sa skoro svim porocima." - kaže on i nastavlja:

"Primetio sam da mi je sada i s*ks bolji, pa ga sve češće upražnjavam. Imam više snage i osećam se mlađe. Kada sam bio klinac mogao sam po ceo dan da imam s*ks i da se ne umorim! Menjao sam po nekoliko devojaka na dan."

džej ramadanovski
Foto: Dejan Briza/Alo!

Džej je izjavio i da je mešao tablete sa alkoholom:

"Ranije sam se baš igrao sa životom. Kad hoću da imam s*ks sa nekom devojkom, ja popijem "vijagru" i zalijem sa malo viskija. Lepa su to vremena bila, a ja mlad i lud". - priča pevač.

Džej
Foto: Dejan Briza

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi