"IMAM SVOJE HITOVE, NE TREBAJU MI TVOJI!" Ivan Milinković uzvratio udarac bivšem kolegi iz Legendi! Rat se nastavlja!

Zabrana mu ne smeta.

Ivan Milinković
Foto: Screenshot Youtube

Kao što je već poznato, Ivan Milinković napustio je grupu"Legende" posle 30 godina. Od bivšeg kolege Zorana Dašića stigla mu je zabrana da i dalje izvodi pesme grupe koju je napustio.

Ivan kaže da sada ima svoje nove hitove i da mu je to dovoljno, te da će ispoštovati zabranu.  

"Izdao sam saopštenje iz jednog jedinog razloga! Kada me neko pozove za angažman, ne zna za zabranu koju sam dobio još 25. jula ove godine. Većina pretpostavlja da ja i dalje pevam sve te pesme, jer se s tim srećem svakodnevno u razgovoru s ljudima! Logično je da bih, da nije zabrane, a po želji publike, otpevao neku od pesama Legendi koje su godinama voleli da slušaju u mojoj interpretaciji", rekao je pevač.

"Shvatio sam da moram da objavim saopštenje da ne bi bilo zabune, jer se moj repertoar sada zasniva na promociji mojih novih numera. Tri su objavljene od pet snimljenih, u pripremi su još tri, a na širokom koncertnom repertoaru nalazi se veliki broj izvornih pesama, kao i kvalitetnih i popularnih naših i svetskih standarda. Posle prvih koncerata, publika je izuzetno pozitivno reagovala na ovu muzičku promenu", priča Milinković.

MORAO DA DONESE HITNU ODLUKU! Saša Popović ucenio Peju! Više ga nećemo viđati na Hepiju i to zbog jednog razloga!

Legende
Foto: Screenshoot Youtube

Kako kaže, Dašina zabrana mu ne smeta.

"Da mi smeta zabrana, to ja nisam rekao, već sam pročitao jednu od prvih novinarskih formulacija kada je objavljeno, valjda zbog jačeg naslova - ne znam. Onog momenta kada sam svojevoljno napustio grupu, bio sam spreman da pevam potpuno nov repertoar, da ne pevam nijednu od pesama koje potpisuje Dašić kao autor, a u koje ne spada desetak i više pesama koje sam pevao, a koje potpisuju drugi autori", zaključio je.

HOĆE PREKO MILJANE DA DOĐE DO PARA! Oglasio se Siniša Kulić posle skandala sa ugovorom: Je*aću mu majku, folirant namazan go*nima!

Ivan Milinković
Foto: Rajko Ristić/Alo!

BONUS VIDEO

NAKON SVIH PREPUCAVANJA Ana Sević: Ovo je prava istina o meni, Darku i Loreni!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi