"PUSTI NAS NA MIRU, BRE!" Ivan napustio "Legende", a sada želi da ih uništi?! Zaratio sa članovima grupe?!

Šok!

Ivan Milinković
Ivan Milinković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nakon što je PR tim Ivana Milinkovića izdao javno saopštenje u kojem se navodi da mu je Zoran Dašić zabranio da na svojim nastupima u solo karijeri izvodi pesme grupe Legende, u kojoj je proveo tri decenije, osnivač grupe razočarao se u nekadašnjeg kolegu. Više o tome, pročitajte OVDE.

 

Kako kaže za Kurir, Daša je šokiran time što je pevač sam hteo da peva modernije pesme, a sada, po njegovom mišljenju, traži senzaciju bez potrebe.

PREŽIVEO JE TUMOR I SMRT NAJBLIŽIH OSOBA! Minimaksov sin je bio zvezda 90-ih, a evo gde je danas i šta radi! (FOTO)

- Prvo, smešno mi je da on pokušava da gradi svoju karijeru uništavanjem grupe i ljudi koji su mu dali sve u životu. Pretpostavljam da mu je to neki marketinški potez da se malo ustalasa javnost za njegove solo projekte. Čemu tolika galama kad je on to obaveštenje dobio pre skoro četiri meseca?! - pita se Daša i nastavlja:

Ivan Milinković
Ivan Milinković, Foto: Screenshot Youtube

- Kada sam pročitao u novinama da je napustio grupu, onda je logično i ovo što piše. Uobičajena je praksa na estradi da pevači nemaju prava da javno izvode pesme grupe koju su napustili, kao u slučaju Bregovića i Bebeka u vezi s pesmama Bijelog dugmeta, Nevernih beba i njihovih vokala, Čede Čvorka i pevačica koje su pevale u grupi Luna... Ako vozač GSP da otkaz, onda ne nosi autobus sa sobom. Sam je rekao da ga ne interesuje da peva naše pesme i da je željan da peva nešto potpuno novo. Čekaj, zašto se onda vraća na staro sad?! Ni on, a ni ja ne možemo da zabranimo da se emituju pesme s njegovim glasom. To nije naše vlasništvo, ali ćemo stare pesme snimiti s novim pevačem. Kao što je Ivan prepevao pesme od pevača pre njega, tako će novi prepevati pesme koje je on snimio - rekao je Zoran, pa dodao:

OSUŠILA SE! Ana Nikolić nikada nije bila mršavija! Ostaćete zatečeni kada vidite fotografiju!

- Samo želim mir, a njemu sreću u daljem radu. Pusti nas, bre, na miru! Ti radi svoje, mi ćemo svoje. On se odlučio za to, jer, da sam se ja pitao, grupa bi trajala još 10 godina. Nisam ljut, podržao sam ga u odluci. On nas je napustio s obrazloženjem da nije zadovoljan time što radi i da mu pesme nisu dovoljno dobre. A sad hoće da peva te iste pesme i buni se što mu neko zabranjuje. Šta, uzmeš sad naše pesme i praviš nam konkurenciju, a rešio si da to ne radiš. Ne znam samo zašto pokušavaju da povuku mržnju na nas, pa da ispadnem zver - završio je.

Ivan Milinković
Ivan Milinković, Foto: Screenshot Youtube

Ivan je bio nedostupan.

GLEDAMO JE U OMILJENIM SERIJAMA! Sećate li se bivšeg dečka Kaće Grujić? Smuvali se na Farmi, a njegova rođena sestra je poznata glumica! (FOTO)

Pogledajte BONUS video:

Darko Lazić progovorio o ulasku u rijaliti!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi