ŠOK DETALJI DIVNINE SMRTI Jelena satima ležala pored mrtve majke, a onda je okupala, obukla i našminkala!

Najbolniji trenutak Karleušinog života

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: E stock

Jelena Karleuša jedva je smogla snage da se odvoji od mrtve majke Divne Karleuše, kako saznaje "Kurir", pevačica je nekoliko sati ležala pored nje, dok telo nisu odvezli u mrtvačnicu.

Nakon što je 3. marta, po povratku iz Beča, saznala za njenu smrt, Karleuša je pravo sa surčinskog aerodroma "Nikola Tesla" zapucala u majčinu kuću na Altini, gde ju je zatekla beživotnu. Usred pakla i šoka koji je doživela, Jelena je imala samo jednu potrebu - da se ne odvaja od svoje mame.

"Ona nije bila svesna šta ju je snašlo, pogotovo kad je ušla u kuću i videla Divnu kako leži mrtva. Zagrlila je, kukala, ljubila... Nije mogla da se odvoji od nje. Prijatelji, tetka i brat pustili su je da se isplače, ali scena je bila tužna i jeziva", otkriva navodno izvor i dodaje da je pevačica Divnu želela da isprati kako dolikuje.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: E stock

"Uz pomoć tetke Danijele i prijateljice, Jelena je okupala majku, a potom joj je obukla najlepšu garderobu i našminkala je. Više puta je ponavljala i postavljaja joj pitanja zašto ju je ostavila, zašto je morala da ode i da li zna koliko je voli. Nekoliko sati nije se razdvajala od Divne. Gledala ju je bez treptanja, ridala i mazila je sve vreme. Ona od šoka ni sa kim nije progovarala, a u nekoliko navrata je i vrištala. Njen najbolji prijatelj Zoran Birtašević nije je ispuštao iz vida nijedne sekunde, a usput se trudio da završava obaveze oko sahrane telefonskim putem. Jelenina tetka Danijela i drugarica Jovana Dakić takođe su bile tu i pazile je jer je bila u teškom stanju", kaže izvor.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša , Foto: E stock

Karleuša je sutradan zbog tuge i nervnog rastrojstva navodno sama sebi odsekla kosu, pa su njeni bližnji pozvali frizera da je bar malo dotera.

"Načuli smo da je želela da izgleda baš kao Divna, koja joj je bila sve u životu. Njihova ljubav bile je nemerljiva. Nisu bile samo majka i ćerka, već i najbolje prijateljice, koje su jedna za drugu činile sve. Jelena je svedna da život ide dalje, pogotovo jer ima decu i muža, ali ovaj gubitak teško će ikada do kraja preboleti", završava izvor za "Kurir".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi