ADVOKATI OGNJENA VRANJEŠA OTKRILI SVE! Karleuša se ni ovoga puta nije pojavila na sudu! Evo šta joj PRETI zbog toga!

Nije došla.

Ognjen Vranješ
Ognjen Vranješ, Foto: E stock

Danas je održano drugo ročište između Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše. Fudbaler je stigao u Prvi osnovni sud na Novom Beogradu u pratnji svog advokatskog tima, dok se pevačica ni ovoga puta nije pojavila.

Tim povodom, advokatski tim Ognjena Vranješa se obratio novinarima, gde su i otkrili šta je sledeći korak ukoliko se pop diva ponovo ne pojavi na sudu.

- Sledeći korak je prinudno dovođenje u policiju - izjavili su advokati Ognjena Vranješa, kao i to da ne znaju razlog zbog koga se ovoga puta pevačica nije pojavila na sudu.

Ognjen Vranješ
Ognjen Vranješ, Foto: E stock

- Smatram da je ovo nepoštovanje mene. Iz Bosne sam, boravim u Briselu i prelazim ovoliki put, 1500 kilometara da bih došao i ispoštovao suđenje. Nema logike da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njeni branioci su i prošli put bili ovde, pa mi nije jasno kako - rekao je Ognjen u sudnici.

Podsetimo, prvo ročište je odloženo jer se Karleuša tada nije pojavila zbog smrti majke. Vranješ je protiv Jelene Karleuše podneo krivičnu prijavu i dve tužbe, a za odštetu traži dva miliona. Kako "Alo.rs" saznaje naredno ročište zakazano je za 31. maj.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi