IMA ZDRAVSTVENI PROBLEM Katarina Grujić ide NA OPERACIJU, pevanje na čekanju do daljnjeg! Evo šta joj predstavlja NAJVEĆI PROBLEM

Nije joj lako.

Katarina Grujić
Katarina Grujić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Zvezda "Granda" Katarina Grujić sasvim slučajno primetila je da ima zdravstveni problem, koji će morati da reši hiruškim putem. Katarini Grujić je lekar saopštio da mora hitno da izvadi krajnike, koji joj duži period stvaraju zdravstvene probleme. Zbog ove neodložne intervencije Katarina će morati da napravi pauzu u poslu.

 

- Radila sam pet dana zaredom i osetila da sam se prehladila. U stvari, nisam imala pojma da je problem zaista tako ozbiljan - izjavila je Grujićeva za pomenuti magazin jedva čujnim i promuklim glasom.

Katarina Grujić
Katarina Grujić, Foto: Screenshot

 

Inače, Katarina se nedavno suočila sa zdravstvenim problemima nakon što je promenila ishranu u želji da smrša i onesvestila se neposredno pred snimanje svog novog spota, nakon što je sedam dana jela samo piletinu i pila vodu i čaj, pisao je "Alo".

Katarina Grujić
Katarina Grujić, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Nedelju dana sam pila samo vodu i zeleni čaj, a jela samo kuvanu piletinu, bez soli i bez ukusa. Imam 64 kilograma. To je bitno da žene znaju jer često misle da imam 50. Ne krijem svoju težinu jer smatram da ne treba da se propagira anoreksija. Ipak treba da se povede računa. Svi mi težimo savršenstvu, mada ono ne postoji - rekla je za ovaj list pevačica.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi