RADANOVIĆ SVE PRIZNAO! Kija i Sloba UHVAĆENI, ponovo ZAJEDNO! Otišli na mesto za koje ih vežu mnoge lepe USPOMENE!

Kristina Kija Kockar odlučila je da otputuje sa kolegom i bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem do njihovog rodnog mesta

OVDE pročitajte zašto je Slobodan urlao na novinare! Kija Kockar, Slobodan Radanović
Kija Kockar, Slobodan Radanović, Foto: Screenshot Youtube

Njih dvoje su zajedno otišli i zajedno su se vratili, a folker je izneo više detalja o tome i tip postupkom sve iznenadio.

 

Sloba Radanović je otkrio da je došao u Srbiju iz Nemačke, gde je nastupao, pa otkrio ko mu je darivao poklon, te progovorio o Kiji Kockar. OVDE pročitajte zašto je Slobodan urlao na novinare! 

"Bio sam u Dizeldorfu, a poklon... Imam jednu divnu obožavateljku, koja me uvek "zatrpa" cvećem, ona je uvek uporna, ne mogu da se izborim", rekao je Sloba.

Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar
Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar, Foto: E-Stock

Pevač je potom priznao da su Kija i on ponovo u dobrim odnosima, kao i da je njegova bivša žena videla delove novog spota, koji joj se dopadaju. Međutim, ono što mnogi ne znaju je to da su njih dvoje bili zajedno u Zrenjaninu.

"Putovali smo u Zrenjanin, zato što je znala da ja idem tad i rekla da hoće da ide, i ja sam rekao da ću naravno da je povezem. Odvezao sam je do kuće i vratio nazad. Bila je super, opuštena atmosfera", zaključio je Sloba. OVDE pročitajte šta je Sloba rekao o Ani Korać! 

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović
Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: E stock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi