POSLE STRAVIČNE NESREĆE SE NIJE OPAMETIO Komšije Darka Lazića OPLELE: Ponovo mafija po selu, i dalje divlja a preko veze dobija novu saobraćajnu dozvolu!

Otkrili sve detalje!

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Dejan Briza/Alo/Printscreen

Folker Darko Lazić za dlaku je izbegao smrt kada je pre skoro sedam meseci doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću, ali čini se da ga to nimalo nije opametilo. Iako je pevač, po izlasku iz bolnice u kojoj je proveo više od dva meseca, obećao da će okrenuti drugi list i da više neće konzumirati alkohol i nedozvoljene supstance i voziti automobil, ništa od toga nije ispunio.

Osim toga, kako "Alo!" ekskluzivno otkriva, Lazić je našao način da zaobiđe zakon i preko veze dobije novu vozačku dozvolu, koja mu je, mnogo pre udesa zbog bahate vožnje, oduzeta.

- Darko ponovo glumi šerifa i mafija po selu. Ništa se nije promenilo, a svi iz sela su mislili da će ga nova šansa za život koju je dobio opametiti i da će ga dete koje očekuje promeniti. Međutim, ništa od toga se nije desilo - kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak Laziću i objašnjava da je pevač pronašao način da ponovo dobije vozačku dozvolu. Pogledajte OVDE istinu o Darkovom i Aninom razvodu!

- Preko veze je sredio da ponovo polaže vozački ispit, iako će to biti samo formalnost i neće ni izlaziti na polaganje. Tako će dobiti novu vozačku dozvolu, iako zbog svih saobraćajnih prekršaja i nezgode koju je izazvao, ne bi smeo da vozi narednih pet godina. Darko se svima hvali kako je sve sredio preko svoje veze u policiji i kako će uskoro dobiti novu dozvolu. Do tada vozi kao da se ništa nije desilo - i dalje ne vezuje pojas, i dalje divlja po selu, i dalje se ponaša kao i pre saobraćajke - priča naš sagovornik.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Screenshot Instagram

Zbog toga kako kaže, celo selo strahuje.

- Mi smo mislili da će se on smiriti nakon svega i da ćemo svi moći da odahnemo. Dok je bio u komi, a i kasnije u bolnici, molili smo se za njegov život i što brže ozdravljenje. Očekivali smo da će ga ta situacija promeniti - priča zabrinut komšija, koji nam je objasnio da je Darko oduvek bio bahati vozač. Pogledajte OVDE ŠOK intervju Darka Lazića!

- Svi znaju da je kao mlad voleo da vozi motor na jednom točku i da tako juri kroz selo, a da tom prilikom neretko strada živina iz komšijskih dvorišta koja izađe na ulicu. Hiljadu puta se desilo da pregazi nečiju kokošku, psa ili mačku… On je zavisnik od adrenalina i to je jače od njega. Ako ga ni saobraćajna nezgoda u kojoj je ostao bez slezine, bubrega i bezmalo života nije promenila, onda ništa neće - kaže Darkov komšija iz Brestača.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: printscreen

I Marina vozi bez pojasa

I pevačeva verenica Marina Gagić koja samo što se ne porodi, takođe, kako kažu meštani, po uzoru na svog dragog, vozi bez pojasa. - Marinu takođe često viđamo kako jurca ulicama Brestača i Pećinaca, a papučicu za kočnicu ne koristi. Nikada nije vezana, a i ona se ponaša se bahato - kažu meštani. Darko je nedavno u jednoj TV emisiji potvrdio da Marina vozi bez pojasa, ali kako je istakao, to čini samo na kratkim relacijama, kada, recimo, ide do prodavnice.

Darko Lazić, Marina
Foto: Screenshot Instagram

Lazić se opet opija

Pevač na društvenim mrežama sve češće kači fotografije iz noćnog provoda u klubovima i kafanama… Naravno, na stolu ili u pevačevoj ruci uvek su čašica alkohola, flaša žestokog pića, tompus ili cigarete… Ispod ovih fotografija neretko možemo pročitati komentare nezadovoljnih fanova. - Nije ti bilo dosta? Kada ćeš se opametiti? Čuvaj se, dobićeš dete… Pamet u glavu… - samo su neki od komentara.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Printscreen Instagram

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi