BEZ DLAKE NA JEZIKU Leona devojčice obožavaju, a sada je otkrio sa kakvim neprijatnostima se susreće na društvenim mrežama!

Progovorio o devojčicama!

Stefan Dimitrijević Leon
Stefan Dimitrijević Leon, Foto: The beni style

Koliko su ti društvene mreže pomogle u poslu ?

- Mislim da društvene mreže pomogle svim javnim ličnostima. Preko društvenih mreža imamo priliku da se približimo onima koji nas prate i da se ti koji vole ono što radimo bolje upoznaju i s tom nekom našom drugom, opuštenijom stranom.

 

Na kraju krajeva, preko društvenih mreža imamo mogućnost besplatnog reklamiranja nastupa, pesama, spotova, a to je velika sreća.

Stefan Dimitrijević Leon
Stefan Dimitrijević Leon, Foto: Instagram

Doživljavaš li neprijatne situacije na društvenim mrežama?

- Svako ko je na sceni mora da se prihvati da će biti i lepih i manje lepih komentara, kao i da će biti izložen raznoraznim stvarima. Dešavalo se i dešavaće se da neko napiše nešto nepristojno, ali sve je to deo posla i ja sam to prihvatio. Bilo bi čudno da je sve sjajno i pozitivno.

JAVNE PRELJUBE OKONČALE BRAK?! Kubura se razvodi od žene nakon 23 godine braka, Marija već mesecima u vezi sa starijim muškarcem?!

Možeš li da se odbraniš od navalentnih devojčica?

- Poštujem svaku devojčicu koja me voli i koja prati to što radim. Mogu da živim, ne žalim se. Simpatično mi je kada objavljuju moje pesme ili kada mi priđu na ulici. Bilo bi loše da je drugačije i zabrinuo bih se da ne reaguju na mene. (smeh)

MITROVIĆ NEĆE NI DA ČUJE! Ana i David ostali bez dinara! Mole vlasnika Pinka da uđu u Zadrugu, traže nerealne uslove!

Stefan Dimitrijević Leon
Stefan Dimitrijević Leon, Foto: Instagram/Privatna arhiva

POGLEDJATE BONUS VIDEO

ŠOK! Ivan Marinković do detalja opisao kako izgleda vođenje ljubavi sa Jelenom!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi