LEPOTICA IZ POŽAREVCA UDALA SE ZA BOGATOG NASLEDNIKA: Proputovala svet, ostvarila životni san, a onda je mesecima ĆUTALA O RAZVODU

Njena lepota je osvojila svet!

Tamara Nikolić Karić
Tamara Nikolić Karić, Foto: Screenshoot Instagram

Manekenka Tamara Nikolić pre nekoliko meseci razvela se od supruga, filmskog producenta Simona de Karića, nakon dve godine braka, posle čega se povukla iz javnog života.

Iako je i pre braka sa naslednikom imperije Karić bila uspešna manekenka, Tamaru je ljubav sa 14 godina starijim Simonom dovela u centar medijske pažnje. Nekada anonimna devojka iz Požarevca zahvaljujući svojoj lepoti upustila se u manekenske vode, što joj je omogućilo da proputuje svet. Uspela je da se probije i na američko tržište, zbog čega se često pisalo da je dosanjala "američki san".

Tamara i Simon De Karić
Tamara i Simon De Karić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Na jednom od svojih putovanja, u Londonu, upoznala je Simona za koga se zatim udala u novembru 2015. godine, a u aprilu 2016. dobili su ćerku Simonu.

Tamari su mnoge devojke u Srbiji zavidele na luksuznom životu, skladnom braku, putovanjima. Međutim, nakon dve godine bračne sreće Tamara i Simon su odlučili da se razvedu, o čemu su mesecima ćutali za javnost. Manekenka se zatim povukla iz javnog života, te se u poslednje vreme veoma retko pojavljuje na javnim događajima.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi