MIA BORISAVLJEVIĆ OPLJAČKANA: Nije ni primetila kada su prišli LOPOVI! A ono što je usledilo...

Nije mogla da veruje šta ju je snašlo!

Mia Borisavljević
Mia Borisavljević, Foto: Printscreen

Pevačica Mia Borisavljević je ubrzo posle rođenja ćerke odlučila da se vrati u formu i odmah nastavi da se bavi svojom karijerom. Ona je letos predstavila javnosti novu pesmu "Pričaju po gradu" koji je uvertira u njen novi album koji trebalo svetlost dana da ugleda do kraja godine.

Da vredno radi na novim pesmama, govori i činjenica da je nedavno boravila u Beču gde je snimala spot za pesmu "Skandal" koja će uskoro ugledati svetlost dana, a pred kamerama popularne TV emisije ispričala je kakav su peh doživeli:

- Bili smo u Beču, snimali smo spot za pesmu "Skandal" koja sad izlazi ovih dana. Bila je "Noć veštica" i malo smo opljačkani na snimanju spota. Nismo nosili pasoše sa sobom i sva sreća nisam neke bitne stvari nosila, čak ni telefon nije bio u torbici, ali bilo je nešto para i neki ključevi koji u Beču neće poslužiti (smeh). Malo se na snimanju spota nešto dešavalo, pošto je bilo na ulici, bio je jedan baš dobar auto u sceni, svi su prišli da to gledaju, nismo provalili gde smo spustili torbice i onda je svašta bilo, ali dobro. Bila je "Noć veštica", tamo je bila prava ludnica tada - rekla je Mia.

Inače, Mia je za potrebe snimanja spota promenila frizuru, a na to je najburnije reagovala njena ćerka Ema.

- Ne prepoznaje me, ne priča sa nepoznatima (smeh) - rekla je Mia.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi