PATIO JE GODINAMA ZA TIM! Milan i Mima Karadžić su bili veliki prijatelji sa Mišom Janketićem, a sada su otkrili šta je VOLEO VIŠE OD GLUME!

Bol ne jenjava.

Milan i Mima Karadžić
Milan i Mima Karadžić, Foto: Rajko Ristić

Legenda srpskog glumišta Mihailo Janketić preminuo je u 81. godini života. Kolege, prijatelje i komšije rastužila je vest o njegovom odlasku, a oni su u razgovoru za „Alo!“ otkrili koliko je Janketić bio omiljen među svima. Zašto je Miša želeo da odustane od glume, POGLEDAJTE OVDE.

Reditelj Milan Karadžić nije krio tugu zbog Mišinog odlaska, budući da ga za njega vezuju dugogodišnja saradnja i prijateljstvo.

- Radio sam s njim i mnogo sam ga voleo. Sve je počelo saradnjom na predstavi „Bašta sljezove boje“ u malom pozorištu „Duško Radović“. Njegov sin Marko tada je imao  dvanaest godina i u toj predstavi rame uz rame sa svojim ocem imao je prvu ulogu. Igrao je mladog Branka Ćopića. Iskustvo na toj predstavi bilo je predivno i ne samo da mi je bila čast raditi sa Mišom već je svima pravo zadovoljstvo bilo gledati ga. Nije samo on bio divan, iza sebe je ostavio i divnu porodicu. Njegov odlazak veliki je gubitak za sve i neka mu je laka crna zemlja - kaže Milan Karadžić. 

Milanov brat, glumac Mima Karadžić, istakao je da je Mišin odlazak za njega veoma bolan i prisetio se vremena koje je proveo sa starijim kolegom. Kako je Miša preživeo ptmicu, POGLEDAJTE OVDE

Miša Janketić
Miša Janketić, Foto: Tanjug

- Veliki glumac, veliki čovek. Radio sam s njim od svoje rane mladosti i nikada ga neću zaboraviti. Ponosan sam na sve što smo odradili zajedno, na svako sedenje s njim, na svaki zajednički razgovor. Od njega se imalo šta naučiti, čast mi je što sam ga poznavao i zadovoljstvo što sam ga voleo. Pozdrav Miši, sada je negde u Tomaševu o kojem je pričao najdivnije priče, a ni dan-danas ne znam da li je više voleo glumu ili svoje Tomaševo. Slava mu - sa tugom u glasu priča Mima. 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi