NIKADA NE BISTE POGODILI Na estradi on poseduje preko 30 kuća i stanova! Da li je to najbogatiji pevač?!

Ima se, može se!

Ceca, Brena, Marija Šerifović, Haris Džinović
Ceca, Brena, Marija Šerifović, Haris Džinović, Foto: Masanori Jošida/Vladimir Markovi

Srpska estrada novac zarađen od nastupa veoma često koristi za pokretanje privatnih biznisa, koji im donosi dodatne prihode, a dok neki ulažu u ugostiteljske objekte, drugi to čine ulažući u muzičke studije i nekretnine. OVDE pročitajte kako je ubijena žena koju je Ceca najviše volela!

 

 

Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Kovačević otvorili su sopstvene muzičke studije, kako za svoje potrebe, tako i za potrebe svojih kolega. Pored studija Kovačević ima i restoran. Frontmen grupe "Bijelo dugme", Goran Bregović ulaže u nekretnine, te se tako procenjuje da u svom vlasništvu ima preko trideset kuća i stanova, a ni jedna njegova vila ne košta manje od milion evra.

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović, Foto: E-Stock/Strahilja Kostić

Haris Džinović takođe voli da uloži u nepokretnu imovinu, te se takođe bavi izdavanjem nekretnina, ali i biznisom koji je pokrenuo sa svojom suprugom Melinom Džinović. Folker Era Ojdanić oprobao se u ugostiteljstvu, te tako godinama uspešno vodi restoran i motel. Njegove koleginice, Lepa Lukić i Zorica Marković takođe su poznate kao ugostiteljke, pa imaju svoje kafane, dok džez pevačica Lena Kovačević poseduje poslastičarnicu.

Haris i Melnina Džinović
Haris i Melnina Džinović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Među estradnjacima postoje i oni čiji su biznisi propali, a Marija Šerifović je morala da zatvori poslastičarnicu koju je otvorila sa svojom majkom, Vericom. Milici Todorović je propao posao sa brzom hranom, a njenoj koleginici, Slavice Ćukteraš sa salonom lepote, čime je želela da se bavi i Goga Sekulić, ali je shvatila da joj to ne ide.

Marija Šerifović
Marija Šerifović, Foto: Printscreen

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi