"SESTRA I ZET JE VIŠE NE POSEĆUJU" Nakon SKANDALA u porodici, KOMŠIJE Milice Todorović otkrile DETALJE koje ona krije od javnosti!

Oni uvek bolje znaju...

Milica Todorović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Jedna od najpopularnijih zvezda "Granda" Milica Todorović ovih dana je u centru medijske pažnje zbog priče da je rešila da tuži zeta, jer ju je opljačkao za 60.000 evra. Kako pišu beogradski mediji, pošto je Miličina sestra stala na stranu muža, pevačica je i sa njom zahladila odnose.

Vodeći se ovim navodima, otišli smo u komšiluk Milice Todorović, a jedna komšinica iz njene zgrade imala je šta da kaže na ovu temu.

"Ne znam zaista šta se događa u njenim porodičnim odnosima. Ono što znam da joj sestru i zeta neko vreme nisam videla. Inače, Milica je vrlo fina i ljubazna. Zračim nekom pozitivnom energijom, volim takve ljude da sretnem", kaže gospođa koja živi u stambenoj zgradi gde živi i zvezda "Granda" sa dečkom koreografom Milošem Paunovićem.

Konobarica kafića koji se nalazi pored zgrade u kojoj živi Milica kaže da je pevačica galantna.

"Milica i Miloš skoro svaki dan dolaze kod nas. Milica je mnogo fina, pozitivna, uvek nasmejana. Stalno se šali sa nama i uvek sa javi u prolazu. Nekada pije ceđeni sok, nekada kafu, a voli da naruči i plazma šejk. Do sada nikada nije pila alkohol. Moram da priznam da je galantna i da ostavi bakšiš. Stvarno su super i ona i Miloš, baš ih gotivim. I još nešto, Milica je lepša bez šminke", kaže konobarica.

Milica Todorović
Foto: Dejan Briza/Alo!

U obližnjoj cvećari kažu da je Miloš džentlmen i da ume dragu da obraduje buketom cveća.

"Imamo samo lepe reči za Milicu i Miloša. Ona je normalna devojka, opuštena, uvek nas pozdravi. Miloš kupuje cveće za Milicu kod nas. Viđamo je uglavnom u društvu Miloša ili kada muzičari dođu po nju isped zgrade, pa svi krenu zajedno na nastup", kažu radnice iz cvećare.

Za Milicu nije poznato kako se snalazi u kuhinji, ali voli da poručuje brzu hranu.

"Miloš je naš čest gosti. Uglavnom poruče hranu, pa Miloš dođe po jelo kao pravi džentlmen. Uglavnom jedu paste i lazanje. Vrlo su fini, ljubazni, nikada nismo imali nikakav problem sa njima", kaže radnica iz objekta u kojem se prave paste, a koji se nalazi u Miličinom komšiluku.

Milica Todorović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Sa druge strane, frizerka iz obližnjeg salona kaže da se pevačica ne ponaša kao druge javne ličnosti.

"Ona je poptpuno prirodna i normalna devojka. Ko je ne poznaje sa ekrana, nikada ne bi pomislio da je muzička zvezda. Opušteno se oblači, ide ulicom nenašminkana, svima se javlja, uvek je ljubazna i stalno se šali. Baš kao u emisijama. Jednom je dolazila u naš salon na feniranje i tada je bila vrlo prijatna i opuštena", kaže Elizabeta.

Sudeći po izjavama komšija Milice Todorović, pevačica ne glumi zvezdu, širi pozitivnu energiju, a pored sebe ima muškarca koji je pravi džentlmen.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi