ZUBIMA ĆU TI SKINUTI GAĆICE Neverni ginekolog nastavio da muva devojke, pa otkrio kakva je Snežana Đurišić u se*su! (FOTO)

Doktor je prvo objasnio pevačicino seksualno umeće, a onda pripretio devojci da će joj zubima kidati tanga gaćice

Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom Miloševićem
Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom Miloševićem, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Doktor Vanja Milošević, izabranik pevačice Snežane Đurišić, nikako da se nauči pameti! Naime, nakon što su procurile njegove prepiske sa Fejsbuka u kojima se vidi kako se udvara anonimnoj, mladoj devojci, doktor je ponovo uradio istu stvar! Umesto da ćuti i da se zavuče u mišiju rupu, dečko Snežane Đurišić odmah je kontaktirao sa anonimnom devojkom koja je njihovu prepisku dala novinarima i nastavio da joj se udvara.

 

Međutim, za razliku od prve prepiske u kojoj je doktor tvrdio da su novinari izmislili njegovu vezu sa Đurišićevom, ovoga puta Milošević je promenio priču, te je devojci objasnio da sa Snežanom nije u ozbiljnoj vezi, ali da mu je lepo sa njom i da je pevačica „prava vatra u krevetu“. Vanja je najpre prekorio devojku jer je njihovu prepisku dala novinarima, a kada ga je ona upitala da li se plaši šta će mu Snežana reći, doktor joj je objasnio da je njegova veza sa Đurišićevom „neobavezna“.

Vanja se prvo malo ljutio na devojku jer je njihovu prepisku dala novinarima, a onda joj je priznao da želi seks sa njom

- Ne bojim se ja nikoga, sa Snežanom nisam u ozbiljnoj vezi. Lepo mi je sa njom, neću da lažem. Stalno se šetamo i izlazimo, ali opet... Nije trebalo da uradiš to što si uradila, mogli smo da se tajno viđamo i bilo bi nam lepo. Rekao sam ti da to nije ozbiljna veza i kad-tad će da pukne - piše tako doktor svojoj simpatiji, koja ga je pitala zbog čega hoće da ostavi Snežanu.

Prepiska Vanje Milševića, Snežana Đurišić
Foto: Alo!

- Voliš mlađe ili se nije dobro pokazala u krevetu, te zbog toga hoćeš da je zameniš - pitala je devojka, a doktor joj je odgovorio:

- Mlađe je slađe, ali Snežana je vatra u krevetu. Možda ne deluje tako, ali je zaista dobra - napisao je Vanja anonimnoj devojci na Fejsbuku, a potom je prešao na konkretnije stvari.

- Maco, šta imaš sada na sebi - pitao je Milošević svoju simpatiju.

- Haljinu, a ispod nje crvene gaćice - napisala mu je ona.

- Jesu li tange - pitao je doktor, a devojka je potvrdno odgovorila.

- Uf, malena, sada bih ih zubima skinuo - rekao je Vanja.

- Da li tako skidaš i Snežanu - pitala je devojka, a on je odgovorio:

- Ma pusti više Snežanu, sam sam kod kuće i gledam tvoje slike. Ti si prelepa - napisao je doktor, a potom je tražio od devojke da ga pozove kako bi joj čuo glas, ali ga je ona odbila.

Prepiska Vanje Milševića, Snežana Đurišić
Foto: Alo!

Snežana izdržava Vanjino vanbračno dete

Pevačica Snežana Đurišić preuzela je na sebe obavezu da plaća mesečnu alimentaciju za vanbračno dete koje je njen dečko Vanja Milošević pre tri godine napravio jednoj studentkinji, ekskluzivno je otkrio VIP.

- Skoro svakog vikenda Snežana i Vanja išli su u posetu njegovom detetu, a ona je počela mu kupuje garderobu i igračke. U jednom trenutku, Milošević je upao u finansijsku krizu i tada je zamolio svoju devojku da mu nekoliko meseci pomogne oko plaćanja alimentacije od 80.000 dinara. Snežani, koja je veoma imućna, to nije bio problem, ali su čarke među golupčićima počele kada je to prešlo u naviku jer je on svakog meseca imao izgovore kako nema dovoljno novca da izdržava treće dete - otkrio je izvor VIP.

Kompletnu prepisku pogledajte u galeriji:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi