TAKMIČAR UDARIO JE GLAVOM O ZID I POBEGAO Nezapamćeni skandal u televizijskom kvizu! Voditelj će ovu scenu pamtiti zauvek!

Otčao kod žene!

Tarik Filipović
Tarik Filipović, Foto: Screenshot Youtube

Poznati hrvatski glumac i voditelj Tarik Filipović već godinama unazad vodi kviz "Milioner".

 

Podsetimo, Tarik je optužen za silovanje kućne pomoćnice, a sve detalje pročitajte OVDE

U nedavnom intervjuu koji je dao za hrvatske medije, voditelj je ispričao nekoliko anegdota koje su se događale na snimanju emisije, koje kako kaže, pamti sa osmehom.

JEDNU STVAR O NJEMU NIKO NIJE ZNAO! Oduševio je Srbiju kao Boško Bubamara u "Porodičnom blagu", a danas je neprepoznatljiv! (FOTO)

- Bilo je tu puno anegdota, bilo je i nekih o kojima ne smem da pričam. Bio je tu čovek koji je udario glavom u zid pa je otrčao ženi nakon što je ispao na prvom pitanju - kaže Tarik.

Tarik Filipović
Tarik Filipović, Foto: Screenshot Youtube

 SESTRE GODINAMA NISU PRIČALE ZBOG POPULARNOSTI! Rodbinske veze na srpskoj sceni koje malo ko zna! Iznenadićete se kada videte ko je kome rod!

On je takođe dodao da je u potpunosti zapamtio takmičare koji su otvarali pobedničko pitanje za milion hrvatskih kuna, jer je i sa njima, priznaje, imao bezbroj smešnih situacija.

"RODITELJI SU ME REDOVNO VODILI NA PREGLEDE" Svaki dan je nasmejanu gledate na malim ekranima, a niko ne zna kakvu tajnu krije naša voditeljka!

- Bilo je tu mnogo šaljivih stvari koje su završile na jutjubu, ali eto, sve je to život i sve je to igra - rekao je on.

Kako sam priznaje, jedina osoba u hrvatskoj koja je osvojila milion kuna, bila je profesorka hrvatskoj jezika sa kojom je i kasnije bio u kontaktu, a navodi da bi ponovo voleo da pobednica bude žena.

Tarik Filipović
Tarik Filipović, Foto: screenshot Youtube

DOBRO SITUIRAN! Snežana Dakić konačno srećna u ljubavi, otkrivamo ko je njen dečko!

- Nadam se da ću podići nekoga, kao i tada, ko će biti ženskog pola i ko će osvojiti milion. Hrvatska scena je od zadnjeg "Milionera" ne samo narasla, nego nabujala do te mere da imamo toliko kandidata koji realno mogu da pretenduju na milionski iznos i verujem da će tu biti svega i svačega - rekao je.

Sanja Kužet slomljena, umrla je osoba koju je najviše volela!

AUTOR: Story/J.I. DATUM I VREME: 14.09.2019. 19:30 Tuga do neba! Sanja Kužet, Foto: Screenshoot Youtube Sanja Kužet nedavno je priznala da prolazi kroz težak period, a sada je voditeljki umro otac. Voditeljka je ostala bez oca, a nedavno se pojavila kod Ane Bekute na rođendanu i izjavila: AUTOR: Alo.rs/G.T DATUM I VREME: 14.09.2019.

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi