OGLASIO SE JOŠ JEDAN SVEDOK Novi detalje Šaulićeve KOBNE noći: Lično sam odvezao Šabana u Bilefeld i znam šta se desilo veče pre VELIKE TRAGEDIJE

Posle menadžera i on je odlučio da kaže sve

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Porodica pokojnog Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajki pre sedam dana u blizini nemačkog grada Bilefelda, ogorčena je i ljuta na menadžera Sabita Derviševića, jer je po usmenom dogovoru trebalo da obezbedi prevoz Šauliću. Sada se i on oglasio sa tvrdnjama kako on nije kriv.

Sabit ističe da Šabanova udovica Goca zna o čemu se radi, kao i da su oni bili jedini šefovi ekipe koja je išla na nastup. On je istakao kako mnoge stvari zna, ali da nije red da o njima govori sada nakon što je Šaban poginuo. 

Pročitajte još

"Ja dobro znam sve, kako je došlo do toga da on leti za Dizeldorf, a nije ni vreme, ni mesto, ni momenat, niti želim o tome da diskutujem dok se ne oglasi Gordana Šaulić. Taj sagovornik neka pita ko je odlučio", izjavio je Sabit za "Telegraf".

Šaban Šaulić i Gordana Šaulić
Šaban Šaulić i Gordana Šaulić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Izvesni Michael Bulić oglasio se na Fejsbuku i istakao da lično je odvezao Šabana i njegovog kuma Slobodana Stojadinovića za Bilefeld. 

"Ja sam lično tu noć odvezao Šabana i Slobodana za Bilefeld, pošto je Šaban odlučio da če spavati u hotelu u Bilefeldu, a ne u Dizeldorfu u hotelu kao što je dogovoreno. Prema tome, niko od nas nije mogao da tu nešto promeni, niti Saša, niti ja koji sam ga trebao vratiti. Sama Šabanova odluka", piše u komentaru.

Michael Bulić, Šaban Šaulić
Michael Bulić, Šaban Šaulić, Foto: Printscreen

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi