KOME JE PRIPALO NASLEDSTVO?! Otkrivena istina o odnosu Kije Kockar i njene maćehe! Šuškalo se da se NE PODNOSE, evo šta se desilo nakon smrti oca!

Pobednica "Zadruge" i pevačica Kristina Kija Kockar prošle godine izgubila je oca Miloša Kockara, koji je pored ćerke za sobom ostavio i suprugu Katu, koja živi u Nemačkoj.

Kija Kockar
Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Spekulisalo se da Kockareva navodno nije u dobrim odnosima sa Katom, suprugom svog oca i svojom maćehom.

 

Međutim, magazin "Svet" piše da su, naprotiv, dobre, što potvrđuje to da je Kata nedavno posetila Kiju u Srbiji:

"Kata je imala nekoliko slobodnih dana i rešila je da poseti Kiju. One se redovno čuju, iako se ne viđaju često pošto ova živi u Nemačkoj. Kati je bilo veoma žao kada je saznala da su Kiji otkriveni tumori na dojci i pošto je već kupila kartu, zvala ju je i najavila svoj dolazak. Kija ju je sa oduševljenjem dočekala i zajedno su u Beogradu provele dva dana, a onda otišle u Zrenjanin, gde su posetile grob Miloša Kockara, kome je bila godišnjica smrti", priča izvor. Kija više ne izgleda ovako! Napravila promenu o kojoj SVI BRUJE! (FOTO/VIDEO)

Kija Kockar
Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

"Iako su mnogi pričali da su njih dve na ratnoj nozi, Kija i Kata od prošle godine redovno su u kontaktu. Što se tiče nasledstva, lako su se dogovorile oko svega, jer Kata , koja je poreklom iz Hrvatske, živi i radi u Nemačkoj, pa je tako vanbračnoj ćerki pokojnog muža sve prepustila", kaže izvor.  Luni stigla TAJNA PORUKA od Kije! Zadrugari ZANEMELI OD ŠOKA, Lunina reakcija sve ostavila u čudu! (VIDEO)

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi