MORALI SU DA NAPUSTE GRAD ZBOG NJENOG PROBLEMA! Otkrivena VELIKA ISTINA o odrastanju Teodore Džehverović! Nije sve tako bajno...

Iznenadićete se.

Teodora Džehverović
Teodora Džehverović, Foto: Screenshoot

Mnogima je poznato to da je Teodora Džehverović sa porodicom živela u Pančevu pre nego što su se preselili na Novi Beograd.

Pevačica sada, u intervjuu za Kurir Stars, otkriva da je razlog preseljenja bio problem koji je imala u osnovnoj školi. Vruć snimak Džehverovićke možete pogledati OVDE.

- Rođena sam u Kačarevu, gde smo stanovali do mog sedmog razreda. Ali, u osnovnoj školi nisu imali razumevanja za moju ljubav prema baletu i nastavnici su odbijali da me puštaju sa poslednjeg časa kako bih odlazila na trening - počela je priču Džehverovićeva. OVDE pogledajte kako je Teodora navodno pokušala da se ubije!

- Zbog toga smo se preselili u Pančevo, gde sam išla na profesionalne časove. Tu smo ostali do osamnaeste godine kada sam počela da se takmičim u "Zvezdama Granda". Bio je to novi povod za selidbu kada smo stigli na Novi Beograd. To je stvarno bio šok, jer nam je dugo trebalo da se priviknemo na novi grad. Ovde nismo imali prijatelje, mama se mučila i sa Novog Beograda putovala u Pančevo zbog posla. Preispitvala sam se jesmo li doneli ispravnu odluku, ali sam imala podršku porodice - ispričala je u jednom dahu Teodora, koja danas, posle učešća u "Zadruzi", živi sama na Dorćolu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi