OTIŠLE POD NOŽ I GRDNO SE POKAJALE Ove Srpkinje su zbog silikona preživele su pakao! Raspadale su se od bolova, a jedna je u trudnoći umalo završila kobno!

Poznate dame sa srpske estrade radi lepog izgleda podvrgle su se operacijama, ali su se mnoge među njima i pokajale.

Vendi
Vendi, Foto: Screenshoot Youtube

Vesna Vukelić Vendi izjavila je da je ugrađivanje silikona bila greška te je zbog odlaganja remonta imala zdravstvenih problema. Na ovaj korak uvećanja grudi se odlučila zbog slikanja za jedan muški magazin.

 

Slavica Tripunović Dajana je priznala da joj se silikon u grudima oštetio tokom trudnoće te je hitno morala na operaciju i za dlaku izbegla komplikacije.

Slavica Tripunović Dajana
Slavica Tripunović Dajana, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Bojana Rajić Đurđević je shvatila da je preterala sa silikonima u usnama te je odlučila da ih smanji. Izjavljivala je da ju je izuzetno bolelo, te da se pokajala što ih je ikada i stavljala.

Bojana Rajić
Bojana Rajić, Foto: Screenshoot Instagram

Goga Sekulić je imala nekoliko korekcija ali je priznala da razmišlja da ih izvadi.

Goga Sekulić
Goga Sekulić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Marina Visković je izvadila da je napravila grešku što je stavila silikone u usne jer su joj se usne izderformisale pa ih je izvadila. Rekla je da je iskustvo vađenja bilo bolno ali je sada prezadovoljna izgledom.

"NE ŽELIM NIJEDNU DRUGU!" Veljko Ražnatović zapanjio objavom o verenici Bogdani: Moraću da ubijem ako mi ne dopustite da je oženim!

Marina Visković
Marina Visković, Foto: Dejan Briza/Alo!

Soraja Vučelić mnogi poznaju zbog operacije i fotošopa ali njen motiv smanjivanja implanata iz grudi i usana je bio zbog zdravstvenih problema.

"NISAM VARALA SUPRUGA SA FUDBALEROM" Kaja Ostojić konačno otkrila pravi razlog razvoda!

Soraja Vučelić
Soraja Vučelić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Tamara Đurić preživela je pravi pakao zbog ugrađenih silikona u zadnjici. Jedva je ostala živa, lekari su se mesecima borili za njen život.

SUSEDI OTKRILI ŠTA SE DEŠAVALO IZA ZATVORENIH VRATA! Đole Đogani izbacio bivšu ženu Slađu Delibašić iz kuće! Poverila se komšiji, evo šta je proživljavala sa njim!

"Bila sam na privatnoj klinici, gde sam radila akvafilere, i tamo sam ležala 15 dana, nakon čega sam osetila da nešto nije u redu. Pokušavali su to da saniraju, ali neuspešno. Davali su mi pogrešnu terapiju, počela sam da otičem, imala temperaturu četrdeset stepeni, klonula sam potpuno i samo sam spavala. Prijatelji su me uputili na VMA, gde me je primio načelnik po hitnom postupku, tada su poslali vozilo po mene i primili me u bolnicu", otkriva Tamara, koja priznaje da bi volela da vrati vreme unazad i da više vremena posveti odlasku u teretanu nego odlascima kod estetskog hirurga.

Tamara Đurić
Tamara Đurić, Foto: Nenad Vujanović

POGLEDJATE BONUS VIDEO

Sloba Radanovic otkrio sve o duetu sa Lunom Đogani!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi