SLIČNOST JE NEVEROVATNA! Ovo je rođeni brat Zdravka Čolića! Mnogi ne znaju za njega, a nećete verovati šta prodaje u centru Beograda!

Dok brat peva, on prodaje!

Zdravko Čolić
Zdravko Čolić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Zdravko Čolić ima rođenog brata, ali to malo ko zna jer se o njegovom privatnom životu ne piše previše.

 

Pročitajte još

Zdravko Čolić je jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije. Potiče iz skromne porodice - majka Stana je bila domaćica, a otac Vladimir je bio policijski oficir u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Čola ima i brata Dragana koji je četiri godine mlađi.

Zdravkov brat je izabrao potpuno drugačiji posao. Dok Zdravko nastupa, slika se i daje intervjue, njegov brat Dragan drži ćevabdžinicu u Beogradu. Čola je za svog brata jako vezan, a ljubav tokom detinjstva utkali su njihovi roditelji.

JADNA I BEDNA OPOZICIJA NE ZASLUŽUJE PAŽNJU Bora Čorba se oglasio i brutalno odgovorio svima koji ga prozivaju, a onda otkrio ono što su dugo tajili!

"Oni su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici", rekao je ranije Čola.

Nakon smrti majke, Zdravko i njegov brat Dragan još više su se vezali.

SNIMAK KOJI JE SKRIVAN 4 DECENIJE! Ovako je nastao jedan od najvećih hitova Zdravka Čolića! Uz ovu pesmu su se zaljubljivale generacije! (VIDEO)

 

"Naši roditelji su učinili sve kako bismo Dragan i ja izašli na pravi put. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plate, jer je mama bila domaćica", rekao je Čola.

 

IDE U ŠKOLU OD 50.000 €, IMA SVOG ŠOFERA Ćerka Zdravka Čolića je nestvarno lepa! Svojim izgledom ostavlja bez daha, a tek da čujete sa kim je u vezi!

Dragan je pre nekoliko godina navodno otkupio originalni recept za čuvene sarajevske ćevape, a recept mu je prodao poznati tamošnji ćevabdžija Hodžić.

RAT JU JE ZAUVEK PROMENIO! Sećate li se riđokose devojčice koja je pevala sa Čolom? Evo kako ona danas izgleda i čime se bavi! (FOTO)

Iako ne voli da se pokazuje u javnosti, Dragan i Zdravko su veoma vezani i kad god je Čola u Beogradu, maksimalno se trudi da provodi vreme sa svojim bratom, kao i ostalim članovima porodice. Inače, još jedan član Zdravkove familije ne voli da se pojavljuje u javnosti, a reč je o ženi.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi