ISTINA JE POTPUNO DRUGAČIJA! Ovo su lične karte naših najpopularnijih pevačica! KRIJU IH od svih, i policija zbunjena!

Niste videli, evo prilike.

Ane Bekuta
Ane Bekuta, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Ukoliko bi se sve srpske televizije najavile besplatan koncert narodne muzike na kojim će pevati Nadežda Polić, Lepava Mušović, Zuhra Ramizaj, Funta Luga i Fahreta Jahić na koncert ne bi došla i njihova rodbina, jer ne bi znali da pevaju njihovi najrođeniji.

S druge strane, kada bi u najavi stajalo na koncertu će pevati Ana Bekuta, Lepa Lukić, Seka Aleksić, Izvorinka Milošević i Lepa Brena dvorana bi bila puna.

DOBILA JE ČAK I BRAČNU PONUDU! Ceca pozirala u PREUSKOJ haljini, a svima je privukao pažnju donji deo fotke! (FOTO)

Pogađate, u pitanju su iste pevačice, ali sa dva različita imena. Jedno koje im je kum dodelio, a drugo su dale same sebi.

Srpska estrade prepuna je takvih slučajeva.

Pravo ime Ane Bekute glasi Gordana-Nadežda Polić.

SVI SU GLEDALI SAMO NJU! Tina Ivanović uslikana nasred plaže! Preznojićete se kada vidite kako izgleda u PETOJ DECENIJI! (FOTO)

Svojevremeno Ana je objasnila da je nekadašnja Gordana-Nadežda promenila ime zato što su u ta vremena na srpskoj estradi bile četiri Nade - Topčagić, Mamula, Knežević i Obrić, pa je bilo tesno.

Zanimljivo je da je Nadežda bežala od toga da se zove Nada, a Senadi Topčagić se učinilo da je to ime baš za nju.

Izorinka Milošević
Izorinka Milošević, Foto: screenshot Youtube

Sigurno niste znali da je pravo ime poznate pevačice "Đerdana", Izvorinke Milošević, izuzetno nestandardno i neobično - Funtinjora Funta Lunga.

Mogli biste pomisliti da njeno ime iz ličnih dokumenata ima veze sa kung fuom i da je dalja rođaka Brus Lija, ali istina je potpuno drugačija.

Seka Aleksić
Seka Aleksić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Zvornik "je mali grad i sve se zna", ali ni tamo još nije razjašnjeno da li se pevačica Seka Aleksić, kćerka njihove nekadašnje sugrađanke Ibrime, spremačice u lokalnom fudbalskom klubu "Drina", zove Svetlana Aleksić, Svetlana Ramić ili Zuhra Ramizaj.

Lepa Lukić
Lepa Lukić, Foto: Alo! / Rajko Ristić

Većina ne zna da se iza imena Lepava Mušović krije legenda narodne muzike, Lepa Lukić, koja je umetničko ime dobila skraćenjem krštenog, a prezime pozajmila od jednog od svojih muževa.

Lepa Brena
Lepa Brena, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Dok je u školskom timu u Brčkom trenirala rukomet, trener je malu Fahretu Jahić prozvao Brena. Kasnije kada je počela da se probija na estradu, dopao joj se predlog Milovana Ilića Minimaksa da ne bude samo Brena, već i Lepa. Ostatak je legenda.

Kada bi policija hapsila zbog lažnog predstavljanja pola srpske estrade ne bi izašlo iz zatovra.

BONUS VIDEO:

 

ALO ANALIZA Jelena Karleuša i Duško Tošić se RAZVODE?!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi