"NAMESTI MI SOFIJU MILOŠEVIĆ, ČASTIĆU TE" Perverzni doktor nastavlja da muva klinke, ODLEPIO ZA MENEKENKOM! Đurišićka će poludeti kada čuje šta je otkrio o njihovom SE*SU! (FOTO)

Dečko Snežane Đurišić nastavlja da otkriva šta radi u krevetu s partnerkom, a na sve to priznaje da želi da smuva manekenku

Snežana Đurišić i Vanja Milošević
Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Doktor Vanja Milošević, dečko pevačice Snežane Đurišić, nije se nimalo opametio nakon što su u javnost procurile poruke koje je slao anonimnoj devojci na Fejsbuku!

Umesto da se pokaje i posveti svojoj partnerki, ona nastavlja da piše perverzne poruke i dalje, a „Alo!“ je opet došao u posed poruka koje otkrivaju svakakve seksualne vratolomije kojima se doktor hvali. Vanjinu prepisku sa mladom devojkom, pogledajte OVDE.

 

U pokušaju da sebe predstavi kao seksualnog pastuva, Milošević se ne libi da otkrije i šta sve voli i radi u krevetu i njegova partnerka, a vrhunac bizarnosti nailazi kada od devojke koju muva traži da ga spoji sa poznatom manekenkom Sofijom Milošević, koja mu se mnogo sviđa.

Sofija Milošević
Sofija Milošević, Foto: Dejan Briza/Alo!

No, krenimo redom! Nedavno su u javnost isplivale eksplicitne poruke doktora Vanje, u kojima je detaljno objašnjavao kakav seks preferira njegova partnerka, nakon čega su se stvari malo smirile. Ipak, iako bi neko pomislio da neverni Vanja neće više da muva devojke, izgleda da ipak ne može da odoli sočnoj piletini. Vanjinu prethodnu prepisku, kako je pisao jednoj devojci šta bi joj radio tokom seksa, pogledajte OVDE!

 

- Doktor je bio miran samo kratko vreme, odmah se opet javio devojci. Priznao je da je Snežana ljuta zbog svega što je objavljeno, da je i on malo ljut na nju, ali je onda nastavio po starom. Rekao je da će se Snežana smiriti kako vreme bude prolazilo, a onda je nastavio sa iznošenjem njihovih seksualnih igrarija - kaže izvor „Alo!“ i dodaje da su poruke po perverznosti prevazišle one prethodne. Opširnije čitajte OVDE.

Vanja Milošević, prepiska
Vanja Milošević, prepiska, Foto: Alo!

- Ma ne da se nije opametio, nego je izneo još sočnije detalje. Pričao je šta sve radi, šta planira da radi, ma sve je otkrio. Pritom, sve vreme pokušava da smuva tu devojku, a onda na sve to traži od nje da ga poveže sa Sofijom Milošević. Zamislite, mnogo mu se svidela naša poznata manekenka, pa je od ove devojke tražio broj i obećao da će dobro da je časti ako to uspe - otkriva dalje naš izvor.

Vanja Milošević, prepiska
Vanja Milošević, prepiska, Foto: Alo!

„Alo!“ je i ovog puta uspeo da dođe u posed cele prepiske između doktora Miloševića i nepoznate devojke, a u kojoj se zaista vidi da je Vanja ovog puta prevazišao sebe i otkrio još nebrojeno mnogo seksualnih detalja iz svoje spavaće sobe.

Osim što sebe promoviše kao neviđenog je*ača, koji ima ogromne apetite, otkriva i šta sve pevačica voli, kao i koja su to najluđa mesta na kojima su vodili ljubav, ali i gde planira to još da radi. Možda se ovoga puta doktor opameti, pa prestane da otkriva svoju i tuđu intimu po Fejsbuku. Bar se nadamo! Celu prepisku pogledajte u galeriji.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi