OGROMAN PRILIV NOVCA ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ Pogledajte ko će se od estradnjaka najviše opariti, vrtoglave cifre!

Najpopularniji pevači nastupiće u srpskoj prestonici za doček Nove godine. Navodno u inostranstvu nema toliko posla, a ni novca.

Grand
Grand, Foto: printscreen

Najveće muzičke zvezde pevaće u Beogradu za doček, jer u inostranstvu nisu uspeli da se pogode za honorare koje su nekad uzimali.

 

Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Aco Pejović uspeli su da izvuku najveće honorare, pa će za veče zaraditi između 30.000 i 40.000 evra!

 

Radiša Trajković Đani, Seka Aleksić i Ana Bekuta uspeli su da se dogovore da za jednu noć zarade 25.000 evra, dok će Dara Bubamara, poput svojih mlađih kolegnica Katarine Grujić i Milice Pavlović pevati za 15. 000 evra.

Radiša Trajković Đani
Radiša Trajković Đani, Foto: Dejan Briza

Poznati estradni menadžer Bane Obradović koji je organizovao koncerte Pejoviću, Mariji Šerifović, Ani Bekuti i mnogim zvezdama, kaže da su se sva velika imena sjatila u prestonicu, jer "preko grane" više nema posla kao ranije.

Ana Bekuta
Ana Bekuta, Foto: Marko Metlaš/Alo!

"Opao je posao u inostranstvu. Nekada su pevači tamo imali četiri dana nedeljno, a sada se radi samo subotom. Došlo je do smene generacija. Vratili su se u Srbiju oni koji su slušali naše izvođače, a sada tamo izlaze njihova deca, koja radije idu na žurke gde muziku pušta didžej", objašnjava Obradović.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović

Mnogi menadžeri pevača sa naše estrade kažu da je Beograd postao epicentar provoda i da su se zato mnogi odlučili da novogodišnju noć rade upravo u Srbiji.

Marija Šerifović
Marija Šerifović, Foto: Marko Metlaš/Alo!

"Mnogo Bugara, Slovenaca i Hrvata dolazi ovde da se provede", kaže menadžer Saša Obradović.

Podsetimo, ispred Doma Narodne skuštine, Beograđani, a i njegovi gosti, besplatno će moći da slušaju Harisa Džinovića, Sašu Kovačevića i Bajagu.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: S.
  13/12/2018 - 09:36
  Samo da se uredno plate porezi ! Ko je željan da ih sluša, nek im plati.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi